29 januari, 2010

Avatar!


Nu har jag gjort det ALLA andra gjort, sett Avatar och det var med sjukt höga förväntningar jag satte mig på bergakungen i göteborg för att se den men de skulle också visa sig vara dumt för jag trodde så mycket mer om den men helt klart grym film!
Vi är i Göteborg som sagt, reder huset och allt som har med flytten att göra - jag är så trött på detta nu!!
Men imorgon är de storröj, då ska huset förhoppningsvis bli tomt mestadels, Mattias har hyrt ett förråd på shurgard som vi ska fylla med alla flyttkartonger och saker tills vi hittar ett större förråd i Karlskrona att ställa det i!
Jo med tanke på en förfrågan från en av er läsare om hur det är med vårt boende o allt, så ska jag förklara, förstår om de varit rörigt.
Mattias har hus sen innan här i Göteborg med sina två barn, jag har alltid haft min lgh i Karlskrona men under tiden som jag pluggade här bodde jag i huset med honom. När jag sen blev gravid stog vi inför valet av boendeort, allså vart vi skulle befinna oss och de vart Karlskrona där jag också under tiden hela tiden haft min lgh, så nu bor vi i den och säljer huset i Göteborg!
Hoppas jag fick er att förstå?
Ja, så mkt mer har inte hänt än. Vi vart till Kungsmässan idag då barnen önskade de och Edvin som snart fyller år fick ett par DC skor av oss, han blev så glad! Saknar han så mycket hela tiden!
Nej, nu ska jag mysa ner i sängen med en gladfis till dotter.