06 augusti, 2009

Unga Mödrar

I love this shit !!

Bob somnade innan åtta som en annan liten slutkörd pojke, nu när jag tittade till han hade sin arm runt sitt gosedjur- älskade barn!

Jag får en heeel del kommentarer på min blogg om precis allt möjligt så nu sparar man dem på mailen och går igenom dem där, många kommentarer handlar om Bobs pappa och frågor om honom och för Johans skull svarar jag inte på en del av dem och hoppas ni förstår de!?

Johan och jag har en god relation och pratar nästan vardagligen om olika ting som rör våran son, thats it. Han bor i Karlskrona och jobbar inom telenor för dem som frågat det!
Sen andra frågor tycker inte jag är relavanta och annan trams som skvaller och sådant samt rykten skiter jag fullständigt i, han är min sons pappa nog om det!

Kan också ta att jag också skiter fullständigt i andra människor som en del skvallrat om och deras liv, det rör mig inte. Jag har mitt och jag lovar er, det är händelserikt som det är! Jag har totalt växt ur det stadiet. Det tar bara en mängder energi och den energin vill jag lägga på annat. Dem som fortsätter i det stadiet har jag inte så mycket för alls.
Jag är snart 2 barns mamma herregud, så bara låt det vara - som sagt liiite annat att styra med!

Men för er som kommer med saker som jag tar åt mig av, fortsätt för det är som min nya drog. Var inte fega för att fråga heller, ni som är anonyma är det för att vara det. När man bor i liten stad som jag är det inte konstigt att man är nyfiken och det får man ta!?

Hade nämligen 15 nya kommentarer nu på mailen där av jag kom in på ämnet, jag hinner ju inte sätta mig med det men drar ibland ihop sammanfattningar.

I morgon kanske det blir mer Långö om vädret tillåter som sagt sitta inne detta fina väder är inte det roligaste, för övrigt så kan jag göra mina nageljobb när jag känner för det och ta tider som passar mig och vid sådan här dagar är det riktig skönt.
Det som passar mig perfekt just nu är alla "mamma lediga" vänner man har som också kommer vara det en del under min mamma ledighet, riktigt fint!

I morgon kommer Mattias, loovely!!


JAG HATAR FOGLOSSNING!!!!!!

Godnatt

en hel dag ..

..som tog rejält på kroppen, att vara i solen kanske inte är till fördelar men det är skönt någon gång ibland ! Sitta inne med Bob så fint väder vill man gärna inte så vi tog ju vårat pickopack för att bege oss mot Långö med Linda och hennes familj samt vänner.
Riktigt skönt faktiskt känns som om man inte suttit så på evigheter, på en strand. Bob lekte mest hela tiden och hade det riktigt mysigt, han övade ett par simtag men sen blev det roligare att gräva i sanden. Fan vad nervös man blivit på att ha han i vattnet om man sitter en bit ifrån, nu satt vi så vi såg dem men man tittar åt hans håll hela tiden om man inte för ombytets skull står vid honom, lite nervigt.

Ja det var en toppen dag och inte allt för mycket folk, perfekt!
Blir nog en dag till i morgon om solen tillåter.

Efter en omgång sol och kroppkakor blir det film med sonen för att säkerligen senare somna riktigt fint.

Tack för idag!

Långö !

Det var la ett år sen man var där, för i år har jag inte varit där och vi ska dit hela gänget. Jag och Linda med barnen så dem får bada av sig då somnar dem ritkigt bra ikväll också.

Bob vaknade ju flera gånger inatt av sin växtvärk, det var bara att vyssa och sjunga om varannat och få han lugn!
"Mamma snälla ta bort det, mamma kan du de?" Skrek han i sömnen, usch !! =(
Men idag är det mycket bättre.