12 augusti, 2008

Skärpning ..

Igår tränade jag, svin skönt. Ligger på en ganska bra träningstid nu. Försöker hålla det till MÌNST 3 ggr veckan!

Hoppas på ett bra resultat snart!



Turnén börja närma sig, måttligt nervös. Men fan så roligt det kommer bli. Det goa är att vi hittils lyckats få in turné än så länge på mina bobfria veckor, hur lyckat är inte de!? När jag är hemma får jag allså hänga med han! Sitter fint det!



Jag har dessutom kommit en fas där jag är rätt ofokuserad på saker som jag borde lägga mer fokus på, tex vad det gäller förhållanden till olika människor, men jag hinner inte och en del skiter jag rent av i eftersom dem inte heller visar större intresse!



Jag är hemma, umgås med resp här hemma. Dessutom har jag en son som tar upp min tid minst varannan vecka, annars tränar jag och hänger med familjen, dvs Maria osv! Så blir det ju! Klart man saknar vissa människor men när tiden ges där umgås jag och det är inte så att jag bara sitter hemma, får jag tillfälle hittar jag på saker!



OS OS OS !

Det pågås för fullt och visst är vissa saker mer intressanta än andra, men nu är det lite väl mkt OS här hemma, tv:n är aldrig av!



Jag har energi till mycket och känner ständigt att jag vill hitta på saker, det är en skön känsla därav jag orkar med gym, vänner plus Bob ! Klagar inte!

Vädret dock, kunde varit bättre.



Jag vill hålla på med ngn sport igen känner jag, inte för att jag kommer ha mkt tid för de men vill ha ngt att se fram emot som jag kan tycka är kul, då kom jag på de - jag ska ställa mig på brädan igen!

Jag har åkt lite som yngre, så jag tänkte - "varför inte?"



Brudar kan ju också åka bräda - eller ?



Sugen på att hitta en bra verklighetsbaserad bok, tycker om att läsa när tillfälle ges.

Kom med tips!?



Men lär inte bli mkt av verkstad av ovanstående när turnén satt igång!