09 maj, 2008

080509

Sitter med en lagom trött son, tittar på simpsons iväntan på barnprogram och välling. Hade gärna haft han uppe lite längre men blicken flackar för mycket just nu, haha han behöver all sömn han kan få.



När jag hämtade Bob idag ville han till mammas jobb så det gjorde vi och fikade och lekte även lite med Eiya! Uppskattat!



Saknar min lilla Louise, hon bara hänger med han David hela tiden, märkligt som Rudina skulle sagt! Haha! Hon kommer dock hem ikväll .. men de för att jobba. I morgon blir det värre mys dock, grill och annat hoppas jag på! Gott!



NYHET; Isabell har en ny vuxenpoäng, jajamensan. Jag har börjat drick kaffe! Kaffe Latte med Hasselnöt smak, SHIT det är orgasm i munnen :) haha!



Annat som ger vuxenpoäng är ju:




  1. Krukväxter

  2. Barn

  3. Ica kort - dessutom Hemköp kort fast dock väger Ica kortet lite mer, jag har bägge ;)

  4. Pärmar, ordning bland papper och räkningar, ATT jag har!

Detta anser jag ger vuxen poäng? Jag är insnöad, jag vet!


Mysigt det är med barnprogram ibland, Madicken, jag älskade verkligen Astrid Lindgren och vuxit upp med henne och är så glad över att Bob också gör de, menar det är så mysigt!


HAHA, Bob sitter nu brevid mig och kollar på "barnens visa" där en liten flicka på kanske 3 år som sjunger Ekorr´n satt i granen, han bara höjde på blicken som om , "herregud flicka vad gör du där?" !


Annars då? Jo de ..


Har jag sagt att jag vill lägga ett bud på en lägenhet? Inte? Så är det iallafall, en här i stan som ligger på 850 000:- en jätte fin trea, MEN som det alltid finns som alltid i mina fall så dyker det upp ett dilemma. Fastigheten utreds av Skattemyndigheten om det är en äkta eller oäkta lägenhet, allså om fastigheten får räknas som en bostadsrättsförening, beslutet tas i höst! Gör det ej detta så kommer måndnaskostnaden höjas och det VILL vi inte, den ligger bra där den är nu så jag har råd med den hyran som blir med all ränta och lån ammotering mm. Nu funderar ägarna på att hyra ut den tills beslutet tagtis och vill man då fortfarande köpa lägenheten gör man det eller så säljer dem den vidare.

Nej mys med Bob, Ciao Bella!