15 december, 2009

Staffan var en stalledräng ...

Oh så mys de var med Bobs lucia, dem var så duktiga barnen, Bob var bäst! Nu har vi varit i Karlskrona och hälsat på dem flesta, riktigt kul med alla besök av mina donnor, tackar vi för - ni är så söta.
Vi drog till mot Göteborg efter Bobs lucia för att här ska vi fira jul !

BVC vart vi till idag med "lilla" Melanie, haha .. lilla ? Jo men visst, 3920g en ökning sen sist på 560g - hon är stor min flicka, Bob vägde 3935g när han föddes.
Melanies oroliga mage börjar bli bättre, bebisen skriker inte lika mycket nu, underbart.

En annan har ju då fått mycket påpekningar kring min viktminskning, jag ska villigt erkänna att jag är glad över den och att jag har lätt för att gå ner i vikt, det var samma sak med Bob. Men klart, de kan bli lite väl, jag kommer gå upp igen när jag väl slutar amma så jag kan få känna på att vara "spinkig" ett tag till ! ;) Jag har gått ner 12kg sen förlossningen, jag gick upp 9kg.



2 veckor efter Melanies förlossning




2 veckor efter Bobs förlossning


Nog om de, bakat har vi också gjort ! ;)





Det blev 240 st knäck och jag tror jag står för att hälften blivit uppätet, haha. Fått dille på knäck! Vi höll på, lr ja Mattias höll på en hel kväll med dessa för att jag sen skulle äta upp dem.


Som sagt, dagarna är med Melanie och få fokus på en vardag. I morgon ska vi göra en del ärrenden, mängder som ska fixas innan årsskiftet, smått drygt men måsten är måsten. Jag har bästa Bob här också och vi ska nog hitta på en del att göra i veckan hoppas jag - lite svårt att räcka till känner jag? Jag hatar det dåliga samvetet, Bob far inte illa men man vill räcka till mer än vad man gör.



Iveckan ska jag ta kort på allesammans, har lixsom inte gjort de än - hur dålig är inte jag då?

Nu vill Melanie till sin mamma.