11 maj, 2008

080511

irriterad!

Fan dagen som började som aldrig en dag kunnat göra förr Tesse kom och vi drog till stumholmen och mötte upp några där med Bob och han badade och nöjd han var sen då! Sen hämtade Johan honom för att åka och fira farfar så Tesse och jag drog för den planerade åkturen med båten med grill och don blev verkligen som planerat, underbart! Solen brände i huden och ölen gjorde gott i kroppen, vi var där ute hela eftermiddagen och solen hade tyvärr gjort sitt så brännan blev väl lite för väl, Tesse tog rekordet i bränna, hon hade nämligen flytväst på sig eller inte hon hade bränna efter linnet så de så ut. Detta hade vi väldigt roligt roligt åt! Även Isabells lyckade fisketur (ny fisk upptäckt, sjögräs har vi döpt den till) fick sig ett gott skratt då jag råkade trassla ihop halva lina, shit haha! Annars dunkade musiken och skratten höll i sig för att sen vid sju tiden dra hem för att sen ta Bob igen, men då började Bobs pappa locka med godis och film så det vart ju inte att han ville stanna hos mamma iallafall så jag och Tesse begick oss till Nivå, där det var riktigt trevligt men solen hade gjort sitt och trött var man så kvällen där blev inte långvarig utan efter ett tag beslöt jag mig för att gå hem och lägga mig men så lätt var inte de ..

.. det tar vi en annan gång, men av den osaken är jag riktigt irriterad och känner mig grymt felbehandlad. Lägger mig nu för att sura vidare om de! '

Dagens:
Annars då? Jo de, tackar som frågar ;) (Bara en tråkig fras vi körde i brist på samtalsämne och det där kördes hett ett tag)
Det gick i motvind! (Min förklaring till VARFÖR linan trasslade ihop sig)

I morgon, expidition STORSTÄDNING, vad gör jag med min lägenhet för att den ska se ut så här?

Ne nu ska jag buttra färdigt, så de sa! Skrives i morgon, hej!