31 oktober, 2009

Halloweenkalas !

Ooooh vilken otroligt lyckad födelsedagskalas! Det var ett riktigt spökkalas och alla barnen verkligen trivdes. Dem fick gå på spökjakt också i källaren och det var väl höjdaren. Tack alla som förgyllde Bobs dag!! Han fick så mycket fint, otroligt tack!

Gästerna; Ida, Gigge med barnen Meya och Tex (mina gudbarn) Linda, Daniel med barnen Milo och Moses, Josefine, Wille med barnen Josefine och Dion. Dagiskompisarna, Sixten, Melvin, Måns, Robin och sysslingen Caspian samt Bobs pappa Johan sen vart de så tråkigt att Maria, Jonne med lilla Angelica fick ställa in och det var nog dem enda också!

Fullt upp men otroligt lyckat, vi bugar och bockar!






En helt utslagen kalaspojke, sov gott min fina !!


Nu ska resten av oss, halloween mysa! Här får ni se pumpan jag och Bob donade med. I morgon bär det av mot göteborg så får vi se om vi får en bebis denna veckan men de tror jag inte? Vi var för övrigt på förlossningen idag, min ansträngningsastma hade satt igång och jag hade ingen medecin och jag fick jobbigt med andningen och som vanligt gör dem rutin kontroll på lillskatt med att känna på henne och göra ett ctg, lillskatt är totalt fixerad "- om hon är redo så kommer hon när som nu" !
Lämnar min tokpojke i morgon till pappa men om lillskatt håller sig inne hämtar vi hem honom till gbg för två veckor nästa söndag, wiiiiiiih!!!
LOVE, BIG LOVE!!!