29 juli, 2009

Det kunde varit värre !

Ja, det var mig 2 superdagar med Daniel och Linda! Första dagen bjöd inte på så mkt till väder direkt så vi drog och shoppade och vi hittade också men mest på Villervalla (en av mina favvo butiker för barn) där vi gjorde lyckade köp. På kvällen blev det middag med massa mys och film efter det.

Men däremot skulle tisdagen visa sig vara annat då vi drog till Liseberg men sen att Liseberg hade en av sina VÄRSTA dagar av besökare gjorde ju inte Milos dag till den bästa, köerna var extrema och man blev bara av folkmängderna blev man helt matt. Det var riktigt tråkigt att det blev så ! =( men efter att få göra små saker runtomkring alla karuseller blev han ganska lycklig iallafall och deras visit var sen över för den här gången men jag och Mattias är ju inte dem som är dem vi har minsann lockat hit dem igen !! ;)




Mattias och Daniel gör ihop middag, det blev succé !



Linda med Moses






Ha, nu fick jag kort på Milo som annars vägrar.





Ja, ni ser ju hur mkt bilar det är och då är inte detta enda pakeringmöjligheten 2 p-hus fulla också därav vi fick plats högst upp på det ena, helt galet.

Lillskatts första speldosa och nalle som är sammetsfin.



Kläderna jag köpt hittils och det är det enda än så länge, jag VET jag borde inte köpa tjejaktiga saker för man VET ju aldrig men det är svårt att låta bli. Det är också det enda! Jag är tok nöjd över mina köp på villervalla så jag och Mattias ska dit igen, det är lite byxor och andra varmare plagg som ska inhandlas.
Nu har vi sålt Hemnes sängen också som vi lagt ut på blocket, det gick jättefort, skönt! Vi har också varit hos MVC och kollat bebis hjärtljud och det är som musik för öronen denna gången låg dem på 144 och sf måttet 24 så jag är inte stor men heller inte liten och mina 2 kg jag gått upp är godkända än så länge, vi pratade lite annat som rör graviditeten och som jag nygligen fått foglossningen =/ jag vet.. den är inte grym men det känns! Jag hade i slutet med Bob också men denna gången kom den mycket tidigare. Vi pratade olika alternativ som ska hjälpa mig.
Igår gick jag in i v 25 och tänkte uppdatera er om det senare.
Nu är det egentid med Mattias och vi har hyrt 2 filmer.
Marley & I och Boy A !
Pratade med Bob en snabb idag, han saknar mig och jag honom så det gör ont i mamma hjärtat.
Nej käk och film syns i morgon!