05 augusti, 2009

Den här växtvärken !

Min Bob är hemma !

Usch, det är samma visa varje gång han får växtvärk. Man känner sig helt hjälplös och kraften bara rinner ur en, jag grät inte denna gången. Jag gav han mjölk och började massera han vid sängkanten och han somnade om igen, underbart!

Men jag är så glad att han är hemma, nu ska vi bara mysa sönder oss. Imorgon ska vi mysa runt med Linda och hennes söner, om det blir stranden (hoppas) eller någon annan aktivitet märker vi i morgon.
På fredag ska vi nog baka lite kanske och styra lite runt omkring Mattias hemkomst till helgen, ska bli så mysigt - vi för övrigt funderar på att dra till kosta oulet på lördag!

Usch vad nöjd jag är över mina nya fönsterlampor! ;)
Såg att dem också hade en vrål snygg taklampa som jag funderar på att ha över köksbordet, hoppas lite på den faktiskt! Jag styr runt som bara den med lägenheten nu, vill få den vrålmysig innan bebis kommer, måste inom karlskrona möbler eller liknande efter 2 mattor för det har jag saknat länge!

Love

Markslöjd !

Jag gillar deras lampor, dem har så mycket snyggt !
Jag gillar ljussättning över huvudet taget, det gör jätte mycket i ett rum, hur du sätter det och vilken styrka ljuset har!

Jag har skyhöga fönster, därav har jag haft jätte svårt att hitta fönsterlampor som inte set "fjuttiga" ut men så gick jag in i en lampaffär på Ronnebygatan och hittade just dessa! Passar lägenheten perfekt!

Inredningsmässigt är jag helt inne på vitt, svart och lila. Det är vad jag kollar efter när jag tittar inne i inredningsbutiker, ena ganska rena färger.
Det ska många gånger vara pianolack (blank yta) på möbler osv men kan lätt falla mig i smaken om det är matt också.



Min lägenhet består av just vitt/svart och en klick lila.
Jag gillar inredning och jag gillar att inreda.
Butiken VILLIGAE som så lyckat öppnat på Ronnebygatan är en av mina favoriter, där kan jag hitta mängder saker. Sia är också ett favvomärke.


Nu kommer snart Bob, då ska vi äta för jag är hungrig sen ska han också få sig ett paket tänkte jag eller två, köpte ju han den där super coola adidas väskan.
/ Love

Städnojja!

Oh blir tokig på den här "nojjan" jag börjat få omkring mig, allt känns äckligt ostädat och hemskt! Jag vill att allt ska vara kliniskt och gärna klorin överallt.
Det är alltid så här innan något nytt stort ska komma som tex en bebis - allt ska vara tipptopp och det kryper i mig nu!
Ska ta en städom i lägenheten och göra en inköpslista på den, jag behöver mattor och lampor till mina fönster samt rullgardiner osv.

Igår hängde jag med Louise, våra 2h häng bestod enbart av mängder prat. Vi pratade käkarna ur led, men hon och jag är sådana. Det var riktigt trevligt, vi satte oss på 1344 och hade en skön stund där.

När jag väl kom hem och satte mig gick tiden med rasande fart och dagen hade redan gått förbi mig, vad hände ?! Måndagen som gick så väldans segt!?

Idag går nog dagen minst lika segt, jag har varit hos min psykolog Anneli och inget, inget kan få mig att må bättre som när jag går därifrån med all denna styrkan. Att prata med någon som inte är dig personligen in till livet är fan det skönaste man kan göra, jag pratar och pratar och hon lyssnar och ställer frågor! Underbart ! Min livscoach!

Nu väntar jag bara på att Bob ska komma för nageljobbet blev inställt och alla mina "viktiga" samtal har jag gjort för dagen, så nu vill jag verkligen ha hem honom NU!

Imorgon blir det hänget med Linda och hennes söner och min, ska bli herrans trevligt! För sen på fredag kommer Mattias äntligen hit och då blir det annat av. Köpt han grymma presenter, det är han värd!

Nej, en städrunda samt köplista och andra listor som är bra ha ska donas!