03 november, 2009

FAN!


Som många av er vet är jag lite av ett filmfreak! Skulle boka biljetter till Twilight men dem var ju slutsålda för längesen menoandra sidan tror jag själv och hoppas på att bebis är ute då så jag kan inte kan i vilket fall som helst, premiären i Göteborg är den 19/11 ! Som JAG VÄNTAT men vi får ta de senare men däremot lockade en annan film riktigt mycket.
Paranormal Activity, handlar om ett par som bor i ett hus där tjejen känner att någon är efter henne, en ande eller något i den stilen, paret bestämmer sig för att filma huset nattid och då visar de sig mer än så! I USA gjorde den succé och fått riktigt bra kritik, riktigt bra. Den gör premiär i Sverige om 10 dagar och har inte lillskatt titta ut då så går jag på bion !;) Då kanske hon kommer??
Gillade man the blair witch kommer man älska denna. Skräcken kryper i benen på en!

Fotspa!

Aaah söta läsare, tack så mycket för all pepping men jag är som sagt inte orolig ... än ! Jag tror hon är redo att komma till oss och har helt enkelt inte plats till att växa mer, BM sa åt mig att hon ligger så långt ner som hon bara kan komma och lite till så vattnet kan gå när som om trycket blir än mer ..

I morgon blir de lite mer att tvätta, hållt på i 2 dagar nu och fortsätter ikväll och i morgon. Får hem massa nytvättade lakan, kuddfodral, handdukar och kläder är riktigt skönt och hemma tvättar jag aldrig då tvättstugan ligger i andra huset vid mig. Mattias kommer hem halv ett för att köra iväg till Östra och träffa min överläkare där vi säkerligen kommer få fin fina besked! Efter det blir de salong Unic (min frisör) för att fästa i ett par hårslingor som åkt och sen vaxa benen, aj ? Ska bli skönt att få de gjort, jag orkar knappt ta på mig skorna men idag bet jag ihop då jag och Ludvig hade fotvård här hemma ;) vi hade fotbad med fotsalt för att sen fila och dona med tårna som jag sen målade i ett lack !

Nu noppra ögonbrynen sen DESPERATE HOUSEWIVES!!!

Lillskatt igång igen ! =(


Lillskatt är igång igen, dryge! Blir så ledsen !
Idag vart vi till ruternerliga MVC kontrollen, barnmorskan pratar med oss om allt och hur jag närmar mig förlossning och sen får jag lägga mig på britsen som vanligt för att mäta sf och kontrollera hjärtat. Hon inte vet riktigt hur lillskatt ligger, hon försöker lista ut om hon ligger snett eller om de är så att lillskatt ligger längst ner i förlossningskanalen och de är axlar hon känner, när hon mäter får hon inte till de och hon beslutar att jag får åka in göra ett tillväxtultraljud igen.
Där kan dem inte säga så mycket mer än att allt ser bra ut men att SF kurvan är lite klurig.
Hjärtljuden låg på 144 som vanligt och fina hjärtljud.
Jag ringer min ordinarie läkare på östra och han bestämde sig för ett akut läkarbesök i morgon då han själv vill få koll på läget!
Antingen är det så att lillskatt ligger så pass långt ner att båda BM misslyckades med en bra mätning trots UL på sista besöket eller så har något hämmat hennes tillväxt dem två sista veckorna.
Jag är inte orolig, inte än .. hon har skrämt upp oss innan och så länge läkarna har koll har vi också det. Vi får se vad han säger i morgon. Men jag förstår inte vad det är dem inte förstår på min mödravård?
För övrigt har jag gått 260 dagar gravid idag och går in i vecka 38 !