29 maj, 2008

080529

Väskan är väl klar packad nu, alla viktiga saker är med. Det blev faktiskt bara en enda stor eftersom jag visste vad jag skulle ha på mig.
Ja jag ska då till Stockholm, herregud vad roligt det kommer bli.
Ska med tjejerna dit fast utan Louise, det känns hårt men så är de, hon ska flytta! Micke och Kalle ska med, fixat både det ena och andra i Sthlm nu. Kan inte gå fel!

Ska snart åka ..

Glömde att skriva om diet häromdagen, det går bara bra me den. Fuskat lite hos mamma men annars är jag hård emot mig själv, alla säger att det syns tydligt nu att jag är fastare och att jag minskat i vikt vilket är som ett kvitto för det hårda arbetet .. men än är det inte slut, 4 veckor kvar!

Lyssnar just nu på Ola Svenssons nya låt "Feel good" haha, härlig.

Vissa saker här i livet har jag lärt mig att inte bry mig om och gud vad skönt det känns. Så bort soterat. Skönt att man har den känslan. Alla skrattar till och med jag, då har man fan i mig börjat inse.

Jag kommer berätta mer om trippen när vi kommer hem i morgon kväll.
Då kommer vi antagligen vara helt slut för hela natten kommer gå på stureplan osv.
SKRYT LAGOM BELLA!

Men, det händer allt för sällan så glädjen sätter sprätt i kroppen.

FAN om jag glömt ngt nu, då börja jag skrika.
Kanske kan hitta skor i Sthlm att ha på mig ikväll?

Jag har fixat lgh, fixat en shysst färd och dessutom är ju jag med. Kan inte bli bättre, inget kan gå fel .. ;)

Idag skulle jag egentligen vägt mig, men hinner inte de. Får se om jag ser en våg på förbi farten.
Haha, ska ställa mig på den då.
Oh åter igen, inget som jag kommer avslöja. Som sagt, en del tycker jag är idiot som gör det jag gör med mig själv medans andra förstår och då lägga ut vad jag vill nå känns som om det kan vara min ensak.
Ja jag är smal och nätt men vissa saker vill jag ändra på, bli slimare framför allt och mer vältränad. Jag vet vad jag gör och mår inte dåligt av de.

JUST DE JA, var ju hos psykologen igår, hm. Det gick väl sådär? Hade bra resultat i diagrammet. Skulle sitta 20 min och kolla på en kub som har en kub i sig som flyttar sig upp och ner, jag skulle trycka på en knapp när kuben var där upp, snacka om att man blev trött i ögonen men jag hade bara 10 fel av typ 100 så jag var mer proffs än Adhd!? Haha!
Men klart, diagnosen är en bit att dona med så den får jag inte än.
Hörde någon som sagt - Men hon har ju damp! <-- Fyfan vad rätt du harag har tjejen och vet du vad? Jag har vuxit upp med det och lärt mig av de och hantera det framför allt, jag har blivit den jag är idag med mycket om och men och jag är glad för det. En sjukdom jag är född med men lär mig leva med, ngt som du troligen aldrig kommer få uppleva så se det så här istället - Fan vad hon är duktig som lär sig leva med det och försöka jobba med sig själv hela tiden och att hon står för det med, jävligt starkt. Men sådana människor som du är för skeva för att göra de. Tack!

Jag är stolt över vem jag är, det har varit en tuff väg.

I går hade jag ett annat seriöst snack men det har jag lärt mig att det inte går när en annan inte är i ett nyktert tillstånd, det var sista gången. Men vi reder de.
Jag var nämligen en snabb på nivå och kolla läget. Mkt studenter ialf! ;)

För vi har tagit studenten ... för vi har tagit studenten .. fyfan vad vi är bra!

Nu knackade Micke, måste dra. Puss!