16 juli, 2009

Men skryt laaaaagoooooom Bella! ;)

Oooooh vad jag kommer skryta nu men oooooh vad vi har varit duktiga idag ;) vi har rensat ett "hobby" rum som blivit till ett förråd på 24kvm som har FULLT med prylar, leksaker, kläder och mängder verktyg och mycket mycket mer ALLT rensade vi ut TOTLAT idag.
När jag väl står där kom jag på mig själv med att jag skulle tagit ett för och efter kort men det vart försent då.

Nu har vi ett enda stort rum som vi inte riktigt vet vad vi ska göra med för man får typ 100 idéer om vad man kan göra med den stora ytan. Lägga golv och måla väggar skall iallafall påbörjas.
Imorgon är det tvättstugan och garage som ska donas sen är det färdig röjt!
Ja jag vet, jag eller vi har varit så duktiga! Tack tack !
Ringde till Linda och gotta mig åt hennes smicker om hur mycket jag styr, haha!

Jag vet att detta är en svin tråkig blogg haha men jag lovar er Bella ska minsann hitta på massor med saker efter att jag styrt, jag är värd en shoppingrunda. Haha!


Btw sett två filmer !

Push, riktigt häftig film, handlar om en grupp människor som fötts med speciella psykiska krafter. En annan grupp människor är ute efter deras förmågor för att utnyttja dessa människor med krafterna. Dem har olika förmågor, se in i framtiden, trycka bort föremål och människor, hela andra men mycket mera. En svår förklarad film med bra handling och helt värd att se om du gillar spänning.

The International, en envis agent (Clive Owen) på Interpol beslutar sig att ta fast en av världens mest inflytelserika finansmän som samarbetar med en våldsam och kriminell terroristorganisation genom att utföra penningtvätt och andra oetiska finansiella tjänster. Jag gillade inte filmen och somnade efter halva.

Till världens bästa son som har hur rolig humor som helst Bob, haft det super med honom fast vi hållt som fasen med saker i huset. Han förstår och stökar nog mest till mer än vad han gör nytta men det är ingen större fara. Han har fått allt från cyckel hjälmar till mängder coola bilar och mycker mer i all röra så han blir ju supernöjd. Tack för en bra dag älskade pojk!

Sängen väntar, lovely!