24 augusti, 2009

Åker och hämtar hem Bob till göteborg!

Johan ringde mig, frågade vart jag befann mig och jag hör direkt att han är riktigt sjuk. Det fick bara bli så att nu åker jag och Mattias för att hämta Bob ikväll för att åka hem. Som tur är ska Rudina med oss tillbaka så hon kör hemvägen så Mattias kan sova därbak med Bob.
Johan tog Bob min förra vecka då jag var tvungen att befinna mig akut i Göteborg!
En riktigt pissig bilfärd men Johan är för illadäran att han kan ta Bob.
Bob får med andra ord vara här med mig denna veckan och hur det än är så finns alla för att hjälpa.

Jag vet inte vad jag skulle gjort utan Mattias.
Idag när han kom hem hade han köpt med sig massa "krya på dig" ting som bara får en att bli så glad, min älskade älskade !!

Rudina ska ha jätte tack, hon skulle hit i vilket fall på fredag men efter att vi pratat kunde hon lika gärna åka med nu, så henne har man till enorm hjälp efter injektionerna också killarna som kan hjälpa.

När man är som svagast men behöver vara starkast, då är man det!
Sitta i en bil kan väl inte vara så svårt eller ? =)

Och tack alla ni för eran pepp som jag redan fått, helt sjukt vad ni bryr er och det värmer.

Not SO scary monsters !

Injektion i morse igen, sätter mig på min vårdcentral där östra tyckte jag kunde ta mina injektioner nu eftersom det gått så bra så slapp jag åka ända in till dem på östra då. Ingen vart ju galadre än vi, nära och bra.

Så dem sätter igång, blodtrycket först och då låg jag bara på 95 i tryck. Distriksköterskan säger att det är väldigt lågt nu när jag är gravid och talar med sin enhets chef som i sin tur ber mig åka in till östra iallafall - akut !



Jaha, då var man tillbaka. Vi sätter oss i bilen, ringer östra som talar om att dem tar emot mig runt 13 tiden. Jag hade allså en bra stund dötid, så jag och Mattias tog en liten lättare lunch samt lite titt i butiker inne på Haga (favorit gå gatan).


Jag fyndade till lillskatt som vanligt, ett monster från "Not SO scary monsters" (se bild) och 3 härliga färgglada hjärtan som jag tänkte sätta ihop och hänga ovanför hennes säng.
Fick också ett samtal från Maria som berättade att hon förlovat sig med Jonne, säger bara - STORT GRATTIS !!



Väl vid 13 åkte vi till östra som kollar läget me mig och sätter in mitt dropp, dem har min under kontroll mest hela tiden och säger åt mig att vila, det finns inget dem kan göra nu. Så nu sitter jag här, lagt mig för att vila och blogga och jag ska tillbaka till dem på onsdag.
Dem berättade även att mina värden inte förändrats, allså har inte injektionerna gett mig något än ! Jag är så ledsen, trött och matt i hela kroppen.





Vila var det!