17 maj, 2008

080517

Var på förlovningsmiddag igår som hastigast, syrran och hennes kille har förlovat sig och fint var det. Mamma bjöd på både det ena och andra och det var riktigt nice. Jag gav mig ut på stan för att hälsa på mina vänner, shoppade lite presenter till både Linus, Frida och Rasmus sen min lillebror och han fick en del, HOST för 2500:- men det är han värd, så sällan som jag träffar han. Mormor och Mamma fick en varsin vinflaska och det var dem riktig nöjda med.
Som sagt, jag beslutade mig för att finnas på deras middag på natten till Fredagen, skickade sms till Johan om att jag hämtar Bob tidigt i morgon för att dra mig till Mamma. Sagt och gjort sen stack vi, Johan ringer och då kommer vi båda fram till att Bob har kanske allergi, nyser och hostar men det visade sig att det inte var så just denna gången, runt 22.00 när vi ska dra märker min mamma att Bob är dålig på riktigt och är varm jag tar han till mig och vi drar hem direkt, en annan har ju inte heller varit så pigg.
Jag får avboka träffen med tjejerna vilket inte var populärt, men jag har ett ansvar.. som sagt dåligt timeing men så är det när man har barn, allting kommer som det kommer det finns ingen större planering för sjukdomar. Blev riktigt dåligt bemött och är faktiskt rent ut sagt ledsen och förbannad.
Bob är pigg nu, han blev nyss hämtad av sin pappa och känner sig bättre.

Snart är det frukost, sen middag!

Kvällen ser jag fram emot, utgång och mys med don!

Snygg Kim från Oskarshamn är på besök, typiskt bara att vi körde om varandra i fredags, haha!
På en skala 1-10 hur ofta är han i Karlskrona - aldrig. Hur ofta är jag i Oskarshamn - varannan månad, OCH VI KÖR OM VARANDRA och byter stad!?
Skrattretande!

Men sådant tar vi igen ..

En irriterad och ledsen men endå glad och spontan Bella lämnar nu dagboken för att äta frulle, duscha, iväg på middag och sen börjar donet, flera flaskor vin är inköpta.

Seee ya!