18 januari, 2010

Bilköp?

Det är mängder att göra inför nyöppningen, vi planerar invigning, scheman, klädinköp, klädmässan i köpenhamn (galet roligt) möten, banker osvosv för fullt - alla papper som ska in till olika företag, skattverken osv. Tar det aldrig slut!?
Sen är de mängder andra saker som ska göras, vårat bilbyte tex. Som ni vet har vi haft kaka på kaka så att säga med allt, hinner aldrig med saker lr dem blir inte prioriterade, som sagt bilbytet - Mattias kunde inte bestäma sig för bil så Volvon blev de inte som han så promt skulle ha men nej och för ett tag sen fick jag ett bryt och nu har vi väl bestämt oss men säger inget om vad de blir förrens papper är påskrivna.
Huset är sålt - toknöjda med budet och firar med ett glas vin, för fira av med vänner för både butikköpet och husförsäljningen ska ske med dunder och brak den 26/2!

Bob är inskriven på simskola nu, söndagar ! ;) Så roligt det ska bli. Börjar få fler och fler inbjudningar till olika skolor nu för öppethus då Bobs val av skola ska ske, men tror vi är inne på Rosenfelt då den är inne i stan och det som passar oss bäst, men som sagt - jag tror, vi får se.
Så ni ser, vi har sååå mycket just nu och så ska man hinna vara människa mellan varven och helst hinna med vänner, vad hände? Haha!

Men den största prioriteringen är barn och familj - No mather what!
Idag vart vi med Milla till BVC och där var läkaren för kontroll på henne och självklart fick Milla inga anmärkningar - en ren 10:a! Dock misstänker vi att Milla kan vara mjölkallergiker så nu får jag sluta med alla mjölkprodukter en tid framöver för att kolla om hon blir bättre i magen? Så min diet blir kött och sallad samt soyamjölk. En diet som kommer vara negativ för min del som vill gå upp i vikt inte ner? Men allt för henne.
Hon vägde 4994g nu, stora flickan.
Mamma är så stolt. jag helammar henne än och kommer fortsätta en bra tid framöver.

Bob kom hem nu idag, fick en jättekram av honom och flera pussar.
Han hade också fått paket av Mattias mamma, en jättefin tröja med matchande strumpor till som Bob tog på sig direkt - Tack Barbro <3
Vi mös en bra stund och pratade men han var mer intreserad av Melanie såklart!

Nej, en dusch med Milla och sen en morgondagens "to do list" men först lyssna på Mattias när han sjunger för Milla och spelar gitarr!

Godnatt

... företagare!

.. nu har ni fått vänta länge på vad det är vi sysslat med en längre tid alla timmar på dygnet! Vi har blivit egna företagare, vi har köpt Breeze!!!! Vi skrev på papperna i fredags.
För er som inte vet är det ett klädföretag, http://www.breeze.se (våran webbshop som också öppnar upp igen) här i Karlskrona har vi butiken.
Jag är egen företagare med de roligaste som finns, kläder!

Jag är så lycklig och tycker detta är sååå roligt!
Idag ska vi ringa flera levarentörer och jag lovar er, Breeze kommer bli som förr.
Nyöppning skall ske lönehelgen i februari!!

Nu kommer det verkligen bli brist på tid, bloggen kommer få sista prioritet.

Ihelgen vart vi till göteborg och hälsade på, vi donade lite med husförsäljningen osv. Jag vart ut på middag med kursgänget från nailteam - supertrevligt, tack flickor och tack Natahlie för en otroligt rolig utgång!!
Jag stack hemifrån 18 tiden i lördags för att gå på middagen då och planerna var en mindre utgång med tjejerna med flera fick tyvärr styra av utgången efter middagen men jag och Natta (nyblivna mammor) ville minsann ta tillfället i akt och se oss om i dimman på avenyn och det ångrar jag INTE, hade så roligt och skrattade precis hela tiden.
Pappa Mattias var hemma med Edvin och Milla sen hade han sin pappa och bästa vän David hos sig på en bit mat.
Jag kom hem kl 02, saknaden efter familj var maxad och det var roligt med en utgång och få slappna av lite från allt men de mättade mig för ett halvår framåt, haha.
Sen vart de kalas hos Karina som jag verkligen såg fram emot, hon fick precis som hon ville - presentkort på IKEA. Milla fick också massor med presenter av hennes farbror och familj samt farmor - kläder, barnkammarbok osv.

Nu - jobba !