22 februari, 2011

Vit kladdkaka / recept





Idag känns allt ..

... lite lättare.
Efter att pratat med Mattias så börjar en del klarna upp för mig med, han har ju en del erfarenheter kring det här med delad vårdnad och dem problem som kan uppstå kring det, han har väl dock en värre erfarenhet men det gör väl honom bara klokare?
Jag har tagit flera olika beslut och rensat tankarna lite idag, tack för ditt stöd.

Jag har verkligen S T O R S T Ä D A T hela lägenheten. Jag gillar ju att städa, man känner sig så fri sen på något sätt, känns skönt, städat bort baciller. Ska snart slänga ihop en sockerkaka till fikat i eftermiddag, gjorde en igår men den åt barnen upp. Tindra kommer för att hänga med Bob.

Igår vart de lungt, dem flesta börjar piggna till.
Edvin kunde gå till skolan idag kände han men Ludvig ligger, Bob är pigg, Melanie är bättre och Mattias "leker" frisk men låter som om han inte gjort annat än alkohliserat hela sitt liv ;)
Tror vi gjort av med en pall toalett papper efter all förkyldning.

Jag ville överraska barnen så vi gjorde goda nyttiga uppiggande smoothies igår kväll, Bob drack massor av det i morse också, han gillade verkligen det.
Tittar mig omkring, vad fint det är här. Luktar riktigt fräscht, nytvättad tvätt och rena golv, ja idag fick jag tillbaka luktsinnet. Ha!


Ni ska tro att vi myser sönder oss jag och Bob.