21 maj, 2008

080521

Min son har skänkt mig så mycket underbara ord idag! Riktigt söt, haha! Jag hängde upp tvätten, så snackade vi lite när han låg i sängen. - Mamma, har du tvättat alla dina jeans? - Ja, jo det är flera av dem, mamma har ju inte tvättat på länge. - Vad bra det blir mamma, du är bra på att tvätta, bäst i världen är du! SÖTA BARN!

Vi gick hem direkt efter dagis idag och jag gav han en macka och den hann han två bett på sen somnade han sittandes med den i handen, söta unge! La han i sängen men han vaknade till o satte sig i soffan igen, kunde ju inte sova när flickorna var här. Hanna och Rudina kom för att hjälpa mig med håret då min frisör fick sjukskriva sig idag! Resultatet? Haha, inget att skryta med, skulle ju ljusa upp mig lite och OJ vad ljus jag blev! Ljusare upp till och mörkare nertill så i morgon blir det en vända till.

Var hos psykologen idag. Det gick inte jätte bra, var ju så jävla trött. Har ett nytt möte inbokat och då ska vi kolla ADHD, haha! Skrattretande, haha! Men, har jag det och det visar sig så är det underbart att få hjälp för de, jag är så rastlös och kan inte ta diskussioner mm, jag märker det ibland och detta kanske kan hjälpa mig lite på traven att palla "tryck" osv. Jag kan ju bli jävligt förbannad med, skönt om det tonar ner. Detta pratar vi mer om en annan gång.

Annars då?
Jag har lite saker jag vill avsluta känner jag, känner att jag gör det nu. Lika bra.

Dieten, den funkar.
Meny;
3 shake
3 skålar keso, rödlök, tomat, solrosfrön
1 chockladbit (viktväktar)
Vatten
Bananer 3 st
Vindruvor

Varit en tuff dag, sug på socker och så men jag är så jävla stark!
Fan att jag endå fixat tre dagar och varit runt i mängder god mat mm.
Jag har varit på humör ialf, men det svänger ganska mycket. I morgon ska jag väga mig, haha pirrigt. Har jag inte gått ner så kommer jag bli tuffare, men antar att jag kommer gå ner mer när jag börjar med träningen.

Var ute lite idag och gick men ngn ork har man inte! Men den kommer! Då jävlar!

Tvättar lite ikväll och nu ska jag lägga mig och hoppas på en snyggare hårfärg i morgon!! ;)


Imorgon;
Inget, inget alls. Lite don men inget alls för övrigt mer än jobb.
Tvätten ska hängas och en shake ska tas.

Godnatt


HUNGRIG!!