15 juni, 2010

Bildmaraton 2

Jahaa, åter en dag på jobb i eftermiddags till stägning. Mattias jobbade till halv två så tog jag över efter, Milla och jag har myst järnet vilket ni kommer se nedan.
David kom idag, barnen blev så glada, roligt.
Haha, jag är små komisk jag .. ibland kan något inträffa eller att jag tänker på något så tänker jag "de ska jag skriva i bloggen" men hälften om inte alla dem sakerna försvinner under tiden sen.

Men här har ni lite bilder jag kände för att ta upp. Bob är inte så sugen på att jag går och fotar han och han gör sig mest till så under tiden han är sådan så strejkar jag att fota han, haha. Fula miner ser jag för ofta endå ;)

Idag kom Nathalie och Theds bröllopsinbjudan så otroligt roligt det ska bli! Linda och Daniel som också ska gifta sig i sommar ska bli riktigt roligt, nu får jag också chansen att köpa mig två klänningar, älskar att klä upp mig. Mattias kommer sjunga på bägges bröllop, inte konstigt att han får massa sådant på sig med hans otroliga röst!



Melanie diggar, precis som mamma!

Första gången Milla gungade häromdagen och OM hon gilla det!


Ludvigs tårta jag bakade eller inte!



En vardag för många, koka nappar ..


Melanies hjärta hon fick av mig från smycka där vi köper de mesta ;)


En glad liten tjej ! Mamma älskar dig så.
Bob är hos sin pappa och de känns, saknar livet han kan föra på kvällarna när han inte vill lägga sig eller stunderna när man läser för honom. Barnen prioriteras riktigt hårt hos mig och jag förösker trots den tuffa vardagen hinna med en bok med Bob eller bara sitta och prata samt natta Milla på kvällarna, min barn är allt och som alla mammor vet de är en otrolig kärlek.
Livslust!







så där ja ..

... nu ska jag minsann få ordning på bloggen eller jag och ja men .. ordning på den!
På jobbet nu gör dem om entrén till min och gosimojs butiker, vi ska få glasdörrar snyggt men tar mycket plats.
Nu är dem där på kvällarna/natten och bygger om och de är så stökigt när man öppnar på morgonen så nu kommer man få gå dit tidigare och städa varje morgon men de är väl bara bra?

Jag älskar att ha städat runt omkring mig, rent och skönt de känns avslappnat.
Jag städar hela tiden, jag prioriterar det stark att ha de så.
Ikväll om jag hinner tänkte jag köra bildmaraton igen märkt att det uppskattas, men de är väl alltid kul att se bilder, de säger mer än tusen ord eller hur är det?

Igår hade vi ju VIP inbjudan till "vita duken" nya restaurangen på SF bio här i Karlskrona, tyvärr valde jag att inte gå, kände mig inte så pass på för de och var riktigt trött. Mattias gick med Kalle och hade riktigt trevlig. Men det var tydligen jättefint så jag får in och smygkika efter stägning idag.

Idag kommer brossan, ja jag har en lillebror som är 18 nu David, shit! Han är från min mammas sida. Vi har vuxit upp ihop så vi har bra kontakt och han kommer nu för att hälsa på vilket alla här hemma tycker ska bli jätteroligt och även mamma som tröttnar på han mellan varven ! ;)

Nej, nu ska jobb göras även om jag är hemma förmiddagen - Milla sover så jag passar på. Dessutom är de våra bästa år nu, haha gillart!
Ses ikväll!