28 januari, 2011

Nykomlingar !

Grattis Jenny,( min hudterapeut) till ditt tillskott. Blev en liten Valentina där! Längtar så att få se henne, hon kom 2½ v för tidigt men mår jättebra.
...
Ni vet Nathalie, min fina vän här i Göteborg har fått sin tredje flicka nu.
Kom i tisdags, fick sms direkt när hon var ute. GRATTIS Nathalie och Ted till ert underbara tillskott. Nu är ni 5 stycken i familjen - underbart!
Snart ses vi.
...
Min vän Jin fick med Nico sin Leonel 27/12. Glömde helt av att lägga de här på bloggen under flytt och allt, men nu är han här efter så mycket väntan och tjat från alla, haha. Grattis!!


...

Ja och fler kommer de, massa bebisar.
Wiihiii.
Min syster ska ha en till snart och Tesse med!! Längtar så!


Spysjuka


Mitt nya hem dem senaste dygnen, fyfan vilket helvete rent ut sagt!!
Spytt som en idiot. Fick inte ens behålla en msk vatten till slut, då ringde vi sjukvårdsupplysningen som vill ha in mig direkt med tanke på mitt dåliga immun och allt men ICKE, jag satte i mig resorb som nu mera är min bästa vän, det är vätskeersättning, toppen.
Lite piggare nu så här på kvällskvisten, var så dålig ett tag att jag sluddrade när jag pratade. Kunde inte ta mig från toaletten vid ett tillfälle.
Utöver detta är jag jätteförkyld och ont i kroppen och alla 640 muskler.
Det blir att lägga mynta runt ögonen när detta är över, precis. Det piggar upp huden och sätterr igång blodcirculationen, om du tex har mörka ringar runt ögonen mm. Jätte bra knep.
Krossa mynta och lägg på helt enkelt.
Älskar huskurer dem funkar perfekt!
Nej, HEJA Sverige vi tar dem!!!
Gokväll!
Mamma saknar och älskar dig, dina ord värmde en sjuk mamma idag - Puss!