22 maj, 2008

080522 forts ..

Sitter o tänker en hel del nu .. oj tankarna bara flödar.
Idag när jag tittade på min son, gud jag älskar den pojken. Tårarna rinner verkligen nu, jag glömmer aldrig den dagen jag visste att jag skulle bli mamma. Vilken känsla och framför allt vilken räddning det var i mitt liv. Av bara graviditeten kände jag mig som en hel person igen och förändrades väldigt snabbt som människa. Jag landade för en gång skull och började ta riktigt ansvar i mitt liv och det i en större mängd. Jag kommer aldrig glömma när jag fick höra hans hjärtljud eller kände sparken i magen och visste att det var mitt som var där inne, han mitt kött och blod och en människa som alltid kommer vara vid min sida. Ett stort ansvar och med ett stort kliv från ungdomslivet till ett vuxenliv var inget lätt eller litet steg att ta men jag gjorde det och FAN VAD jag lyckades!
Det var nog inte många som trodde jag skulle fixa de, men det gjorde jag! Det har varit kämpigt mycket tårar och svårt, tvivel och bråk men jag har alltid trott på mig själv som mamma, som kvitto har man fått leende, kramar, pussar och framför ett "mamma" .
Jag vill klart ha fler barn och än går jag med min son och håller han lite lätt i handen för att sen släppa helt, vilket så klart jag som mamma aldrig kommer göra.
Jag kommer alltid finnas där och hålla hans hand som jag gjorde när han föddes.

Han är snart 4 år, tiden den går så fort och jag somnar ännu idag in till hans andetag och lugnande sömn. Fin han är, hans andetag kan man nästan räkna in som den dagen han föddes.
Alltid kommer jag känna denna enorma kärlek.
Jag är 25 när han börjar ettan, det är galet men varje dag påminner det mig om att han börjar bli stor och fort går de som sagt.

Haha, tänk när han kommer hem med första läxan, första tjejen och första barnet ..
När han ska ut på krogen och jag smyger efter eller när han tar hem sina kompisar och jag kommer ivrigt stå utanför dörren och lyssna på vad dem snackar om, alkohol droger eller sex?
Det man mest som föräldrar oroa sig om, men också om kärleken, pirret och det som vi vet att han kommer gå igenom.

Så många brudar som den killen kommer ha efter sig, han är lik sin pappa och han var ju inte direkt opopulär o det var inte jag heller, så han kommer bli snygg!
Glömmer aldrig hur telefonerna gick där hemma och pappa sa till sist att jag inte var hemme, haha! Kommer jag bli likadan!?

Ah ni ser, tankarna snurrar men tro mig, jag ser verkligen fram emot detta. Vilken upplevelse och kärleken mellan en mor och son slår all kärlek i världen. Kommer oavsett vad alltid älska min son till höjderna och göra allt vad som krävs och lite till i min uppgift som mamma.

Jag förde dagbok hela min graviditet, jätte lustigt att läsa men roligt. Det är svårt att acceptera att han hela tiden för var dag som går alltid blir större och lär sig mer och mer!

Om jag vill ha fler barn - givetvis, gränslös kärlek kan man inte få nog av!


---

Ah, nu släpper vi det lite. Ska snart in och somna in till hans andetag.
Ätit lite till ikväll, Tesse kom förbi så jag gjorde i ordning en frukttallrik med alla de sorter.
Den hävde vi i oss, sen så tog jag en shake och en kesoskål, ja det blev 2 st dietkakor till idag. Fan dem är goda ju .. nästan ialf!

Pratade med D idag, kändes bra men också oväntat. Vilken människa!

Imorgon kommer farmor och hämtar Bob här, han är inte så pigg så hon ville ta honom istället för dagis. Jag sa ju inte nej, måste jobba. Antagligen får jag inte se av han alls i morgon förrens lördag eftermiddag, marinensdag ska ju också invigas av han och farfar såå ...

Jag har inga större planer.
Hade de varit gamla jag hade varit utgång, en fet lunch på stan efter jobb och säkert grill.
Det blir en lung helt, ingen utgång inget fet lunch utan det lilla lugna, kanske en promenad och solarium, maxat då!

Nä sova var det, ha det! Hej!

080522

Oh fyfan vad trött jag är nu, varit ganska pigg endå.
Städat, vikt tvätt och donat hemma. Bob somnade väldigt tidigt i vagnen på väg hem, han är inte så pigg.

Jobbat idag, riktigt kul faktiskt. Blev trött mot slutet men det fixade sig.
Drog ner för o hälsa lite i Hoglands sen stack jag för att hämta Bob, väl det gjort gick vi ner till stumholmen, girlsen låg där och myste. Fick massor med creed för mitt hår!!=)
Rudina, duktigast!
Bob ville bada givet men nej, det gick inte idag, blåste och var kallt och han är snorig så nej.
Sen efter ett tag så gick vi hem, han somnade på vägen och jag stannade till för att hälsa på Krille!!=)
Väl hemma sen så satt Rudina o väntade, hon började dona mitt hem direkt och jag med. Så nu är det väl ganska okej igen!?

Vägde mig idag, jisses det går undan. NEJ tyvärr kommer jag inte lämna ut min vikt. Det beror på flera omständigheter så jag har valt att inte göra de.

För er som inte vet är jag 1.78- 79 cm lång för att var exakt, och är 22 år !

Meny idag :

3 Shake
Keso med tomat
4 Banan
Juice, (färskpressad 2 glas)
Chokladdietbit
Vatten

Allt hittils, ikväll blir det keso med tomat igen och solrosfrön och ngn frukt.

Trött, ska lägga mig tidigt för att jobba i morgon och sen så är det umgås för hela slanten.
Kanske grilla lite?
Johan har bokat Bob en stund på lördag, trevligt .. Marinensdag ju!

Ne har fan inte så mkt mer att skriva idag, det kommer kanske senare?

Det brinner i fingrarna? Fettförbränningen!? HAHA!


Ps. måste fixa pass och lämna papper till polisen i morgon, posta brev och vara allmänt överdrivet vuxen en liten stund, faaan med! ;)