27 september, 2009

Shoppholic !

Får många kommentarer ständigt om min shopping, kan tala om att den största shoppholicen i den här familjen är Mattias med sina prylar hit och dit och visst ger det oss en kick, vi tycker med andra ord det är galet roligt men vi gör så mycket mer än detta!
Detta är våran färsta tjej och det är galet vad man kan hitta roliga saker.
Vi unnar oss saker, dagligen på olika sätt och för att vara rent av ärlig så händer det inte så mycket mer som jag kan blogga om just nu, jag bloggar mest om lillskatt och om det vi köper till henne om Bob och som höggravid händer det inte så mycket just nu, tar jag mig ut är det till stan och jag lyckas fan i mig alltid hitta något ;) hahaha!

Klart det händer mycket mer än vad bloggen säger, mycket jag saker jag inte väljer att blogga om!

Jajamensan men IDAG har jag inte shoppat ngt, haha jo faktiskt på Åhléns köpte jag en trådkorg för diskborsten mm och mat för söndagsmiddagen jag precis gjort iordning.
Vi är i Karlskrona nu och Mattias åker hem i morgonbitti och min prins Bob får jag dock inte träffa förrens tisdags eftermiddag, han är i stockholm än - SAKNAR så otroligt !!


Det har börjat hända otroligt roliga saker för Mattias, men det är lite hemligt ännu men det innebär mängder förändringar och det ser vi verkligen fram emot.

Som sagt, allt kan man inte blogga om och ni läsare få främst ta del av shoppingen, men de är klart att den kommer lugna ner sig, sen har man helt enkelt inte tid att springa runt så!