09 mars, 2011

Dagarna går...

... Melanie består, magen börjar bli bättre så imorgon blir det dagis och hälsa på en stund, ska bli mysigt jag saknar det också haha.
Jag har kommit i värsta blogg torkan, tycker inte alls jag har något att skriva om just nu, fast egentligen händer det en jäkla massa.

Letar boende, detta är ju som sagt bara 2:a hands kontrakt på kort sikt så de är bara att ligga på. Köpa blir det om man inte hittar, de är svårt men köpa nu i detta läge när allt är så känsligt med mig och Bob och allt känns inte alls rätt?
Hatar att vara utan Bob och vet ni vad jag blir helt sjuk av detta, Mattias tycker jag rent av är en ilsken bitch. Jag kanske har fel men jag mår sämre av detta än Bob men endå säger mamma hjärtat att han inte är OK alls faktiskt. Pratade med en annan som är i hans närvaro då och då som hade näst intill samma uppfattning men att det blivit bättre.
Jag har blivit bitter, tjurskallig gråtandes liten dryg jävel är inte lätt att handskas med och helt fel person att grälla med för mitt humör är inte då som de brukar.

Blääääääh för mig!

Men om jag ska peppa mig själv så sitter jag ju inte på psyket i allafall, ett plus till mig!!! Yeeeeey!
Hahahahaha.
Jag sitter faktiskt nu och skrattar åt hur patetiskt drygt detta låter. Jag är sååå leeee haha.. bläääääh, Bob kom till mamma!

Jaja, då ska vi se, börja jobba, få lite rutin, friska barn så kanske saker börja ordna sig och dessutom boende?
Pepp pepp!

Kul att Linda fått värsta roliga jobbet på BIKBOK i Karlshamn som öppnar där sen Tesse som har en växande mage i raketfart - idag tror jag det är en pojk kan ändras i morgon. Maria pluggar och Rudina är hur härlig som helst - jag är INTE bitter !!!!
Jag vill också allt de där.

Rolig blogg?
Åsa, de är ditt fel att jag bloggar.
Jag är inte på humör nu ju ..... !!



Nej i morgon ska jag le, vara glad se framåt och njuta av att vara jag för fyfan så bra jag är annars!




Tur att Milla underhåller mig, idag tex har hon bara gått omkring och asgarvat - ehum hur ofta gör man de bara sådär?
Men de är underbart.
Vi har haft en mysig dag trots allt och hon ser inte sken av mitt humör för det är mest på kvällarna när jag hinner sitta ner och tänka.
Nu ska sur-xxxxx lägga sig i soffan och sura lite mer ...
Gokväll alla glada.