20 oktober, 2009

Kvällshopping !



Ja, då har jag varit hos min räddande ängel till frisör, Maria! Hon fixade utväxten och klippte till håret, riktigt snyggt - back on track, vi kom också på en idé så jag ska dit igen på torsdag och fixa lite, roligt ! Ni får se sen !

Efter det for Mattias (han är fortfarande tagen sen magsjunkan) och jag till IKEA där vi hittade massor med julsaker som vi vart sugna på (jag hatar ikea för de) haha, jag hittade bla en svart julabock till min vita julgran - snyggt ? Om det är !! Hittade julstjärnor, lite julpynt för övrigt och en hel del ljus!

Vi for sen hem för att hämta barnen som vi lovat att fara till buttericks med, en affär fylld med massor maskerads saker och diverse saker där dem skulle hitta sig halloween dräkter sagt och gjort hittade även mängder roliga saker till Bobs spökkalas! Suverränt barnkalas han kommer få, han kommer aldrig glömma det!

Mattias och jag har länge velat ha en hurts inne på toaletten så hade min frisör en super snygg från ZONE som jag bestämt ville ha en likadan, jag frågade vart dem köpt den och efter att letat runt halva gbg hittade vi butiken och hurtsen sen råkade de visst finnas en riktigt fin sophink i min favvo färg lila!! ;) Perfekt !


Ja, nu blir det mat sen desperate housewives!

Resten av veckan ska jag hitta födelsedagspresenter till Bob och fixa mamma sin 50 års present, för till helgen är det 50 års fest sen på måndag fyller Bob 5 år !! <3>

PICS !







Bilder från klädpartyt "gangstar" hos Josefine, min lgh, när barnen målar min mage - vilket konstverk", Rudina, Bob, Felicia (Josefins dotter) och Mattias med Dion.