19 juni, 2010

En febrig Milla ..

Min lilla bebis har "tandfeber" riktigt drygt ! För övrigt sitter hon och sjunger (hon pratar så mycket och jollrar/ljudar på ett helt annat sätt) nu när hon fått Ipren. Hon är väl som Bob märks inte på dem .. men visst var hon tagen innan Iprenen gjorde värkan.

Mattias blev helt salig och gick in med största omhändertagande, blev tårögd när han såg febertermomentern öka .. haha, men så är de för hon är minsann pappas flicka.
- Men de är första gången hon är dålig, sa han när jag titta på han.
Fan rent ut sagt vilken pappa Milla har, grym sådan.

Vi bringade en skål när Viktoria sa "ja" självklart eller mera ett skäl att dricka lite champange! ;)

Köpte två mega orkideér idag, jag lyckades ta död på mina murgröna .. haha HUR lyckas man med de? Jag hoppas starkt jag kan ta hand om orkidéerna ! Köpte till två jättefina krukor med dock kosta dem mer än blommorna men dem var så snygga så jag kunde inte låta bli.

En annan sak jag ser när jag läser mina bloggar är alla stavfel, jag skriver för fort men ni får leva med det.
Idag önskade en läsare kommentar stund men jag ska ställa mig och göra pannacotta så jag hinner inte.

Fasen vad jag är bröllopssugen !!! Gaaaaaaaaaaah!!!
Jag har så mkt planer i huvudet och de kommer bli storslaget, men de är varje enskilt bröllop självklart. Jag har teroin att man GIFTER sig en gång och då ska de vara väldigt speciellt och eget, jag kommer lägga ner mycket tid och pengar på mitt bröllop.
Men kan man bli annat än bröllopssugen dessa tider menar jag ... klart man drömmer sig bort!

Kl 23 ska brudparet (Viktoria&Daniel) skära tårtan som ska vara 7-8 m lång?
Då ska jag ha en på 10 ;) hahaha.

Tesse, tack för en riktigt kort men trevlig stund igår.

Nej, smutta lite till på champange ! ;)

Bröllop och tand !

Ja, där kom beviset på två oroliga dagar men dock bra nätter, 5:e tanden har kommit. Höger hörna "tand 7" kunde jag se idag. Stackars lilla tjej dem ploppar upp som knoppar i munnen på henne, vore konstigt om hon inte sa ifårn mellan varven men lite gnäll.



Jag och Milla gick upp när hon slåg upp sina diamantblå ögon för att sätta på tv och mysa vidare, jag sprang dock ner en snabb till tvätten för att dra igång dagens tvättid. De är inte så mycket och det är skönt.
Jag har följt bröllopet på tv nu ... och jag fortsätter.
Tycker de är urhärligt med bröllop och är faktiskt riktigt spänd på att se henne, hennes håruppsättning och klänning mm jag tycker sådant är jätteroligt!
Saknar min Bob jättemkt, han är hos pappa denna vecka och som jag alltid säger - de känns. Var på kvartsamtal nu och de gick super, många kompisar omkring och säger till om han tycker något är fel. Bob är väldigt populär, hjälper till om någon slagit sig och tar hand om ;)
Snart börja han skolan - pirrigt i magen även för mig men hur storslaget som helst för honom. Ska bli en otrolig känsla att få följa han första dagen.
Isabell har för övrigt inte en hel mobil, displayan är trasig men ordnas i veckan, får antagligen en helt nu, tack gode gud för försäkringar. Men galet tråkigt när de blir så. Men världen rasade inte under för de, inte denna gången iallafall haha. Kan annars bli hyperirriterad på sådant.
Idag fick jag ett halvt besked om en jätte stor önskan jag har, Mattias har dragit i sina trådar och kanske kanske kaaaanske får jag som jag vill ! ;) DE är ENORMT!
Love is in the air !!