02 oktober, 2008

. . . ett samtal . . . ett slut . . du är snart inte här mer!

SHOT vad jag var trött i morse - herregud!
Telefonen ringer mitt i natten och en ängslig Maria var i andra ändan och piggare har jag aldrig blivit av ett samtal på natten.
John hade sin mobil avstängd och han hade tappat bort sitt kort och någon hade använt det och spenderat lite på de. Så dryga människor det finns! Han svarade inte och Maria blev orolig som fan. Jag fick sätta mig och leta upp nummer till människor som var med John och till slut fick Maria tag på han.
Jag tror aldrig jag förstått hennes norska bättre än i natt - haha!

Upp i morse - jobb väntade - in i butiken och det vanliga MASSA kläder att larma - prissätta - galga och försöka hitta plats!
I morgon får jag och Linda en hel del att göra! Måste göra om allt i butiken!
Blir en lång dag i morgon.
Jag gick av jobbet vid ett för att träffa advokaten och det gjorde ju inte direkt att tiaran på huvudet lös till. Satan vad jag tände till på mitt x jävla bullshit! Men det lär vi reda upp hjärtat lilla. SATAN VAD ARG JAG ÄR !

Näe, nu lugna vi ner oss!

Advokaten och jag kom bra överrens, han tyckte dock att jag var för "snäll" och skulle vara lite mer "tuff" som han uttryckte det. Men jag orkar ju bara inte lägga ner energi på den killen mer, jag orkar verkligen inte. Varför ska han få mer av min tid!? Jag ville inte ens ha denna rättegången, herregud!

Det blir minst sagt en lång dag med en lång rättegång för allt han är dömd för.

Efter jobb kom Martin förbi jag hade dock inte så mycket tid då Mikael kom för att säga hej, han jag var med i bilolyckan med. Vi pratade om allt och inget och fick oss ett och två skratt. Glad jag är att han är på benen och så med som han är endå.

Jag drog till gymmet för att se efter vad Martin ville, han var där och sprang av sig lite innan kvällsjobbet. Han hade en sak - en novell som "beskrev" oss som han sa. Jag läste den och det kan nog fan vara det finaste jag fått av någon.

"Helt ärligt. Jag skulle inte ändra någonting för vår kärlek var det vackraste jag upplevt och det finns ingenting ingenting som jag ångrar. Hör du det? Jag lovar och svär allt var perfekt. Vi tillsammans var som den där kärleken som alla filmer böcker och låtar misslyckas med att fånga.
Om jag skulle bli tvingad? Om någon skulle sätta en pistol mot mitt huvud och verkligen tvinga mig att att ändra något något så här i efterhand så hade jag kanske ändrat början av vårat förhållande. Allt som var omkring. -

Vår historia hade kunnat sluta så fint.
Är det en konstig sak att säga?
Jag är inte kall
Det är bara det att.
Jag vet inte hur man.

Om det hade blivit perfekt om vi hade träffast på ett annat sätt.
Det är klart jag ångrar en massa jag ångrar och vill ändra på så mycket mer saker än jag kan erkänna och jag bara önskar att du någon gång kan förlåta för inget inget har varit som vi.

-
Han gör det inte enkelt men jag kan inte smälta det han gjort.


.


Ne, städa lite ?

Tänka annat .

Tänka på hur det kunde varit ?


Jocke på Grand gym har klippt sig, sen kanske han är med nyheterna på SVT i morgon. Stolt? Lätt - fan vad ball han är!

Men ..


Ja ..


I wont cry !