01 december, 2008

Mamma Mia


Precis sett denna fantastiska film som avslut på en helt perfekt dag.
Började dock med att jag vaknade upp kl 13.30 - en aningen sent. Men efter haft Bob konstant i tre veckor utan dagis eller sovmorgon så blir man lite trött samt varit med Look Twice och haft gigget Oskarshamn så lite astma på de - go blandning som gör en vrål trött. Kroppen gjorde sitt och tog ut vila.

Upp för att julpynta med Mattias och ungarna för att sen komma på den storslagna idén att dra till "Jul på Liseberg" det var ingen som direkt "buuuhaaa" för den idén.

En underbar eftermiddag där. Runt allt julfint och all denna belysningen som måste tagit många timmar att sätta upp - det är så underbart och känslan av jul är inte långt borta. 
Lite shopping och en och annan karusell så var det gjort för i år också. Jag rekomenderar alla jul glada människor att besöka detta!

Hem för och fixa käka och samtidigt lura lite med julkort som jag tänkte man kunde göra själv. Tänkte visa lite av dem jag gjorde om jag nu får min mobil att föra över bilder till den här roliga macen jag sitter med.

Jojo, jag har en PC på gång så hoppas på att den kommer snart.


I morgon blir det lite tvätt att stöka undan och sen fixa lite ärrenden. 
Undra när jag somnar inatt ?! 

Om man ska ringa sin hyresvärd i dagarna nu och kolla om han kan säga ngt nytt om lägenheten!? Hade varit riktigt kul att få flytta in!?

Ojoj vad jag saknar min son.

Näääämeeeeeeeen Godnatt då! ;)