28 september, 2009

Vagnen har kommit !

Emmaljunga duo mondial combi
Nu har den kommit från Emmaljunga till babyproffsen "Storken" i Göteborg - jag vill ju hämta den genast men eftersom jag just nu befinner mig i Karlskrona och Mattias vill hämta med mig får det vänta till nästa vecka, samtidigt som jag blir mer och mer ivrig att hon ska komma till oss nu så kanske det är lika bra att den står där ett tag så jag inte bli galen av saknad!
Vi ska också ha en åkpåse som vi kollat ut från Elodie details sen är väl vagnen färdig för lillskatt och många härliga promenader.

ömmar

.. det ömmar som fan i brösten, herregud .. det gör ont och är obehagligt ! =( Men så är de väl när dem förbereder sig inför amning och annat.

Ligger bara och vilar upp mig, riktigt skönt !

10.30

.. då vaknade jag. Mattias åkte tidigt i morse och efter han åkt kunde jag inte riktigt somna om. När jag vaknade i morse kände jag mig så .. "tom" helt utvilad känslomässigt uttömd och helt "clean" så att säga. Konstigt känsla men jag och Mattias pratade halva natten igår och idag kändes så mycket tömt helt enkelt!

Jag tror det blir en heldag hemma inne för mig själv i min ensamhet och bara vila upp mig inför en helt galet mysig vecka med Bob. Gud vad jag saknar honom, snart är han ialf i karlskrona och bara det känns mycket bättre redan då!

Nu blir det nog lite frukost till hulliganen i magen, som hon RÖR sig, helt galet, starka hårda buffar, kommer sakna det otroligt när senare sen när hon väl är ute när man tänker tilbaka på det.


Love