16 december, 2009

Hur blev du så smal?

Tror de är 33:e förfrågan om hur jag blev så smal?
Ska ta en helkropps bild snart, då man ser mest i ansiktet men jag har faktiskt inget svar på de, förra gången med Bob blev jag hårt pressad av min barnmorska att gå upp i vikt igen, men .. hur? Jag kan inte under amningen, omöjligt så antingen ammar jag och ger de viktiga mitt barn behöver, för de här med amma är för mig riktigt viktigt, inte minst för DERAS immunförsvar osv, lr så slutar jag och går upp i vikt?
Vilket väljer jag? Självklart att amma, sen kan de bli så att jag rasar FÖR mycket och då kanske man får tänka om, än så länge är läget under kontroll.

Så för er som vill gå ner i vikt efter förlossning, AMMA, amma rejält och så länge du kan för de hjälper mig.
Ja jag kan amma trots mina inlägg i brösten, jag var riktigt orolig där ett tag.
De här med amning kan vara jobbigt, bökigt och många gånger svårt - åker man på mjölkstockning ( som jag gjorde både med Bob och Melanie) kan de vara droppen för många så dem slutar men i längden är de verkligen de bästa du kan göra för ditt barn, de är ju bevisat!
Då kan jag tycka de är drygare att ha med sig varmt vatten, tillägg, flaskor osv osv.
Frågan om hur mina jag kommer ta mina bröst förändingar kan jag inte heller svara på, måste erkänna att efter Bob var dem helt okej förrutom att volymen fall lite, därav min operation men nu med mina inlägg vet jag inte hur de kommer se ut? De är inte amningen som formar ditt slut resultat, de är graviditeten - brösten förändras under tiden du är gravid för att kunna producera mjölk så oavsett om du ammar eller inte är dem förändrade men jag har varit med om vänner som till och med fått finare bröst efter en graviditet/amning.

Om jag fick fler bristningar?
Nej, jag har tre små strimmor på vadera sida sen jag väntade Bob, dem fick jag 1 vecka innan förlossningen, riktigt irriterande men fler fick jag inte med Melanie, jag blev inte alls lika stor med henne!

Vart är din förlossningsberättelse?
Den kommer, kanske ikväll om jag hinner ..

Hur är din mage, degig och fin kropp?
Ja, jag kan tycka den är lite slapp kanske, inte så vältränad iallafall. Klart den är lite mjukare av sig då musklerna varit i mindre funktion under graviditet och måste tränas upp, men hud har jag inte i överflöd alls men mjuk mage som sagt, den ska tränas upp och få en fast form.
Koppen, den var jobbigast att leva med efter förlossningen, inte nog för att det kändes som hennes huvud var i förlossningskanalen fortfarande (dvs mellan benen) drygt 1 vecka efter så var toaesöken ett rent helvete! Jag hade feberkänsla länge och foglossningen kändes efterråt denna gången, svårt att gå men helt klart bättre än med kejsarsnittet trots att jag inte vill erkänna de egentligen!

Nu hinner jag inte mer, hon vaknar här snart !


RUDINA, GRATTIS MIN STJÄRNA PÅ DIN DAG!!!!

Söta kommentarer !

Herregud, tack så mycket för alla kommentarer ang Melanie, visst är hon toksöt!? Jag får riktigt mycket kommentarer och ska ärligheten fram hinner jag inte med alla? Alla grattis kommentarer sen jag fick Melanie har jag inte ens hunnit läsa alla. Jag blir uppriktigt rörd och tycker det är så roligt att ni skriver, en rad eller två jag mår så bra av det.

Återigen till mina bloggar om självkänsla, dem kommer igen - jag lovar men just nu har livet tagit en rejäl vändning så bloggandet är inte min prioritet.

Idag har vi fått massor gjort, eftersom ett nytt år snart börjar med nya framtidsplaner så har vi en del att ta tag i och det blev mer än jag väntat, helt plöstligt fick vi häcken full.
Jag som inte hade någon som helst stress över jul fick plöstligt riktigt en rejäl vändning, gaaaah!
Men de är mycket roligt på gång om det blir som jag vill.

Vi har en färdigrenoverad tvättstuga, den blev riktigt fin, dem har även gjort små saker kring huset, tex rivit den gamla entrén och fixat gagaret, i morgon kommer fastighetsmäklaren hit på nytt och ska vägleda oss in till försäljning.
Mattias, Edvin och Bob är iväg på tippen nu för att kasta allt brak som blivit av renoveringen, här ligger vi inte på latsidan! En annan har städat lite inför mäklarbesöket och lär fortsätta kvällen ut, tvättar gör jag givetvis också !

Oh så mycket de är i huvudet nu ..
Vad hände?
Linda, vad hände? Haha!