14 oktober, 2009

En alltiallo dag !

Har hämtat världens finaste från dagis, han hade haft en bra dag.
Idag hade vi mängder kort i brevlådan och olika förstoringar jag framkallat, ska ha till mitt sovrum sen, som dem dessutom var in här om idag. Det ska totalrenoveras nästa vecka och jag har sådan tur att jag befinner mig inte här då utan dem kan gott göra det i lugn och ro. Elen ska läggas om och en ommålning ska ske.
Vi har ju köpt in möbler till det och i morgon ska jag kolla in gardiner samt shyssta prydnadskuddar till sängen.

Ringde och diskuterade min hårförläng som blivit katastrof med stort K med frisören, så det ska vi kolla på - på måndag och det bloir nog att jag tar ur det. Men som dem säger, mindre pengar dåligare kvalité och det kan jag VERKLIGEN hålla med om, så nästa gång blir det att spara ihop till något mycket bättre.

För övrigt så postade jag typ 6 brev, hur ofta postar man brev? Nu postade jag 6 stycken? Jag gör de aldrig. Inbjudningskort samt om föräldrarpeng osv. Känns bra att ha det gjort.
Hittade Bob en film och en bok om dinosaurier som han vill ha när jag gick en sväng i butikerna. Jag kikar runt redan nu på födelsedagspresenter och hittar lite här och där - superroligt. Jag längtar till att få stå och sjunga den 26:e på morgonen .. tokmysigt! Hittade även fingerfärg som jag tänkte barnen kunde få kladda ner magen med, lite rolig idé kanske?

Börja öven fundera på att julbaka lite innan hon tittar ut, lussekatter osv och frysa in, sen efter Bobs födelsedag blir det att leta julklappar i tid, de kommer inte vara de enklaste med en liten bebis sen i allt folkstim och i år har jag lovat mig själv att vara tidig, Mattias fyller också år (18/11) men där vet jag redan vad jag ska inhandla men fan vad det kommer kännas i ekonomin! ;)

Oooh som jag längtat, idag blir det kroppkaka! Fick locka Bob med ett kinderägg för att han skulle gå med på att äta de, jag är galen i det just nu. Clementiner också, tryckt i mig 20 tal på bara 2 dagar men de är så gott.

Mattias är i Norge och jobbar men alla grabbarna kommer på fredag kväll, jag har en överraskning till på lördag - biobiljetter till filmen "UPP" så då ska vi alla gå.
Imorgon är det klädparty hos Jossan, riktigt trevlans, Bob får hänga med och leka med dem andra barnen som kommer befinna sig där.

Nej kroppkaka ..

v.35

v.35
Längtan är enorm, nu är det tyngre och jobbigare och jag växer för varje dag.
Vi är så förberedda för henne som man bara kan bli så nu tycker jag väl hon kan titta ut?
Jag längtar så enormt.
I takt med att magen växer och gör kläder väldigt små kommer också den bitande kylan, den stör mig nu för jag tänker inte införskaffa mig vinterkläder för magens skull utan klarar mig på de jag har. Jag har en canada goose jacka som Mattias hade innan och den är stor nog. Igår pratade jag och Bob om att hon äntligen kommer snart. Jag berättade att hon vill ut till honom och att hon är jättenyfiken, att han kommer bli världens bästa brosa och då kom tårarna på Bob som vart rörd. Min fina pojke! Jag funderar mycket på om dem kommer bli lika? Bob var ju orehört lik mig som liten. Jag har ett fotot på kylskåpet på mig och ett på Bob brevid och alla som ser det tror att bägge är på Bob, lite kul!
Hur som haver är längtan enorm och nästan outhärlig men hörrni, 5 veckor kvar !!
Har också gått 240 dagar av 280 - 40 dagar kvar idag!
Lillskatt, kom till oss!!