17 februari, 2009


Är vi något heta då ?! =D
Från helgen nu!

OH jag har min son !!

Jajamensan, idag hämtade jag han från dagis. Vi såg varandra från ett längre avstånd och riktigt sprang in i varandras famn. Jag pussade han och andades in lukten av min pojke och tog han om kinderna med mina händer, tittade på han och talade om hur mycket jag saknat honom.
Han tittade på mig och sa detsamma samtidigt som han skrek runt om sig att "mamma kom" !

Ne, det var inte längesen jag såg honom men en dag från honom känns numera som en evighet.

Gud vad jag älskar detta barn.

Jag fick bekräftat idag att utbildningen blir min enda "räddning" för att för tillfället slippa söka jobb i andra orter. Jag ska utbilda mig som jag sagt i Göteborg till nagelterapeut och kommer ha Bob i stortsett varenda helg som jag är under utbildning.

Jag kommer åka hem hit och spendera mina helger med honom här i Karlskrona.

Jag kommer få grymt mycket kvalitetstid med honom men det räcker inte, jag vet om att jag kommer sakna ihjäl mig och ha svårt under den här tiden ifrån honom.

Jag gör det för oss, för mig och för honom. Jag vill försöka få ihop något här i Karlskrona så han kan få ha både mig och pappa under samma statsnamn.

Det är sjukt att dem verkligen kan skicka iväg en förälder helt åt andra hållet. Jag har läst flertal arktiklar om hur flera familjer blivit drabbade av myndigheternas nya "krav" ! Jag blir fan i mig mörkrädd!


Bob sover som det barn han är och Mattias också, haha! Jag har lagat mat och ska kolla Tv nu, dags att få upp "stora" barnet!


Kram