06 maj, 2008

080506 fort ..

på datorn vill inte riktigt me mig idag, stör mig som en idiot och kommer nog tänka väldigt mkt på detta kanske till och med inte kunna sova.

Bob fick jag in i duschen, var inte så svårt som förra gången, lockade med ny tvål som var rosa, han gillade de. Konstigt, få in ungen är svin svårt men få ut han är en gåta. Kan locka med allt som har mellan tusenlappar att göra men ut ska han inte, men till slut blev han dock för skrynklig så han beslöt sig för att komma ut. Väl ute tittade han lite på serien "andra avenyn" haha allt för att inte lägga sig, efter mycket gnäll från min sida så beslöt vi oss för att ta det vuxna beslutet att lägga han. Nu sover han ..

En annan har fan varit svin duktig idag, känner mig så jävla bra. Kommer nog somna iallafall då?
BTW, gjorde ett test idag, Sveriges vuxentest! Haha vilka jävla konstiga muppar har suttit och hittat på detta? Fick en ålder på 35.6 fysatingens ! Vad är det som gör mig så vuxen? Ica kortet? Egen lägenhet? Eller kanske lamt att jag har barn? Kan vi fundera på!?

Patrik är dock snart 30 haha, så nu sitter jag med vetskap just för att Sverige har gjort ett test där man kan kolla sin egentliga ålder på internet att jag är äldre än han, dock visade det sig inte för mindre än 20 minuter sen då vi kollar upp bostadsrätter och han kommer med sitt jävla snille till huvud .. där sprack DET JA! Men som Patrik i egenhög person nu säger - Man kan inte vara vuxen i allt, där är vi rätt eniga .. HOST alkohol !

Planerna för i morgon!? Ja vad gör man om man nu är 35? Jo, man solar solarium för att dölja att man börja se lite grå ut sen motionerar man lite, sen pratar man gärna med en psykolog om faran för att komma i klimakteriet, sen ska ju Patrik ha sin middagsmat med den där ölen med!

Visste ni att Ctrl Z betyder "ångra" på datorspråk? Lärde mig det nyss, aaah av han snillet!

Fan vad tråkigt det var att vara 35 i hans närhet.

Nej, i morgon är det lungt o skönt .. dra en fika lr två sen lunch på det sen var det lönen för en dag ;)

Superman är ute o härja .. hälsa om du ser han!

Kramar !
Undertecknat!

080506

god eftermiddag ..

vilken morgon .. herregud, vad är det med min son!?
Morgonen i sig var super trevlig och allt flöt på dock skulle min son klä sig till superman med huva, haha en del fick sig gott skratt där, sen mitt på drottninggatan började han strejka fullständigt. Han sätter sig ner och vägra gå en meter till, vad hände där? Jag försöker allt för att han ska gå med mig, inget funkar! Jag går före honom och då springer han efter, gråtandes och helt förtvivlad, stannade återigen efter 111 gången och då strejkar han igen och går inte, till slut går jag bara o han springer efter till dagis. Gråtandes får jag in han på dagis och han vill inte lämna mig, där kom mitt samvete till grunden, usch! Gick därifrån med klumpen i halsen för att börja min dag på 1344! Dagen där gick super snabbt, eller ja ganska iallafall!

Tog min vardagliga tur för att snacka skit med Linda på Brezze, blivit lite av en grej nu mera!
Sen hämtar jag min son med önskan om att hämtningen ska bli lättare än lämningen, tack gode gud för att man kan locka med parken, så jag fick med han men från parken sen var det inte lika lätt tur som är så är Bob super nere i superman nu och den filmen är favorit just nu, jag började locka med den och vi "flög" hem och skulle se den!

Annat att tänka på är hur egentligen sveriges jävla skit system funkar, ett av dem är försäkringssystemet, hur kan dem tro att man kan vänta på pengar!? Allvarligt? Varför flyter inget på när man varit sjukskriven sen den 22 Juni -07 ? Ja visst det finns vissa saker som verkligen kört sig men ärligt? USCH! Aldrig mer sjukskrivning!

Idag har vi antagligen finbesök i Karlskrona, den där David som Louise gängar med! Tagit upp halva min tid med henne, haha! Men det är bara underbart!

Solen skinner och i Karlskrona ska vi få jätte varmt till helgen! Skönt!
Fasen ska man hitta på till helgen!?

Imorgon är jag ledig, ska vila upp mig lite och göra viktiga ärrende!

Bob pratar nu med sin pappa i telefon, Bob ska tydligen på kalas på lördag till sin farfar! Grattis farfar! Många som fyller år Maj, bla Jag ..

Jag skriver mera senare när jag lagt mitt underbara försöta älsklingsbarn! See ya!

080505

där åkte supernagalar, fan gott kan man skriva normalt igen då ja ..

Sitter nu med Louise och Micke i soffan hemma, rätt dåligt trött man är!
Micke somnade precis ... .... ..... nu !

Louise för övrigt har snackat sönder lr mera hål i min hjärna, hör bara David ... David .. David i huvudet .. -Vem fan är David tänker ni då? Jo, det ska Isa tala om, det är hennes nya kärlek och Louise i högsta grad är snart fotbollsfru, RÄTT DÅLIGT då jaaa! Gott!
Mannen i fråga, dvs David får man själv i egen hög person träffa i morgon, smått nervös.. kan fan tro han är kungen lr ngt, haha!

Där flinade Micke, han håller nog med!

Bob, han hade ju inte världens skönaste humör i morse, hade kunnat leva utan barn dem 45 min det varade .. ;) in i bilen iväg till dagis sen jag åt mitt håll, hjärnan började fungera igen!
Roligt att pojken bara kan blinka åt mitt håll med dem ögonen (som dessutom är pappas uppe i idagen) kan lugna mig och le igen!

Imorgon är det samma saker som gäller; Bob, Dagis, Jobb, Hämta, Äta, Tv, Sova ..

Är så trött så huvudet inte håller sig rakt, vi hörs i morgon på en rätt fet dagbok!

Grill, Cider och sällskap står på nästa meny! CIAO!