08 oktober, 2010

Mina fina!


En solig höstdag i skogen! Milla som myser i vagnen och Bob som leker i skogen, han vägrar dessutom att klippa sig ;) haha!
Älskar er!

Milla 2 steg!

Milla tog två steg helt själv igår =D jag hann dock inte filma eller ta kort =/ Jag blev så stolt men hon har inte gjort om det. Hon älskar sin gåvagn och ibland släpper hon och står still för att sätta sig ner när hon kommer på sig men igår var de lite väl knöligt att sätta sig ner den lilla biten mellan väggen till soffan så hon bestämde sig för att gå dit!

Nu fick Milla sjuk-skiten, jag blir så trött. Lilltjejen .. men ack så pigg iallafall.
Vi jobbar under alla omständigheter trots allt. Hemsidan är snart igång, wiiiih!
De ska firas senare.
Jag är så spänd.

Idag har jag som sista dag på sjukdomsbiten känns de som, känner mig pigg och piggare för varje dag. Jag svär att jag kommer göra allt för att någonsin slippa bli så sjuk. Bläääh de var jobbigt.

Ni vet min rygg? Den är ju rätt dålig av sig sen olyckan. Under tiden nu jag varit sjuk och hostat har den blivit känsligare, bara tillfälligt hoppas jag! Iallafall så har jag klagat rätt mycket på ryggen de sista och så satt jag och Mattias och pratade om de för några veckor sen, då kom jag på: är de sängen? Är de våran säng som gör att min rygg blivit värre? JÄVLA IKEA!!! Haha.
Vi hade tempur innan och den klagade jag också på, den är för mjuk för min skada. Så nu letar vi madrasser för fullt, Mio har en sängleverantör som heter Carpe Diem?! Någon som har en sådan? Berätta om den, tack!

www.carpediem.se

OH nu har Koola Anna kommit med dem finaste klänningarna och annat snyggt. Kommer lägga upp bilder.
Have a nice weekend!!!
Love