12 maj, 2010

Barnlediga, nästa?!

Jaha, då åker Ludvig till sin mamma i Göteborg nu, så mysigt för honom men tomt för oss? Sen drog ju Bob till sin pappa för en stund sen, men vad hände? Och vi ka inte ha ngn Edvin så de blir bara lilla Melanie!

Ruta 1"Hur orkar du med jobbet med både ungarna och hemmet?" Ruta 2 "Skojar du?" Ruta 3 "Sanningen är att jag inte skulle ha orkat med ungarna om jag inte haft jobbet"
KLOCKRENT, hahahha!


Mitt i allt känns de verkligen som om vi behöver de men jag blir så RASTLÖS, haha. Jag menar är man van vid 3 ungar där hemma ibland 4 så är de ganska svårt att helt plötsligt vänja sig vid en tom lägenhet? Fast lyx är de ju också. Har en riktigt väl städad lgh så de blir bara slappt.

Dagens ilands problem?


Jag jobbar, de var rätt mycket i förmiddags för att sen lugna sig, då passar jag på att storstäda butiken mitt i allt, tagit golv osv. De är stängt i morgon så öppna igen på fredag nystädat känns bara bra.

Det är flera av er som vill ha upp bilder på butiken och de ska jag ge er idagarna här, tar lite bilder då och då. Snart sätter våran webbshop igång också, gottans.

Då kommer ni kunna shoppa allt vi har i butiken fast få de hem till er direkt och de är så skönt.
Massa film och kanske lite godis ikväll trots allt? De kan bli rätt lungt och skönt. Jag eller vi behöver det.



Ha en super helg då!