19 maj, 2009

Det kommer kort snart ...

Idag fick vi i Karlskrona lite sol, behövligt. Bob ville till dagis en stund idag så det fick bli så, jag gick då på tur med Maria med hennes dotter på "staun" !
DEt var jätte mysigt, inhandlade Bob ett tillbehör till hans tv spel, som en rittavla där han ska kunna massa olika färger och former osv. Super kul för honom och mig, haha!

Själv hittade jag ÄNTLIGEN ett par skönare skor att ha på sig som ser vettiga ut och som är bra att gå i, jag har inga sådana. Gick i Conversen idag och dem tar fan kål på fötterna och mina NIKE promenad skor är väl inte jätte roliga att alltid ha på sig så det blev ett par Vita NIKE street skor.


Efter stats visiten fick jag äntligen hämta sonen som var lyrisk över vad jag kan tänkas ha i BR påsen, och givetvis blev lyckan total när vi kom hem.


Efter att diskat undan lite, gjort käk och stoppat lillkillen i duschen ska jag väl plocka än mer är jag rädd och få besök av Tesse - de glädjer mig !


Nej, få ut lillkillen och sen mysa ner honom till Bolibompa !


Ps. Eftersom jag inte kan föra över korten om jag inte tar hjälp av en annan mobil så får jag göra de när Mattias kommer i morgon, för jag har massor med kort!!