29 mars, 2009

GRATTIS !

Fick just en underbar nyhet till mitt öra, men fan att jag måste hålla käften !
Men ni vet vilka ni är och jätte stort GRATTIS !! ;)
Fan så glad jag blir.



(Min blogg är inget diskussion centrum för andra, därav raderade jag senaste blogg, det argumentet räcker)

-- raderat --

Jag orkar inte diskutera, tog bort senaste blogg.

Du är falsk !

Jag vet vem jag är, hur jag varit och varför, jag vet hur illa det varit och hur illa det sett ut och jag vet att jag kan ändra mig och vet att jag har ändrat mig. ALLA mina vänner stod kvar, som jag hade valt som vänner förrutom du och det säger så jävla mycket om dig.
Jag är glad att det är andra i min omgivning som faktiskt sagt samma sak - du är falsk. Utan att jag ens öppnat min mun. Det är en känsla av rätt som i kroppen som gör en högre.
Fan så arg jag blev när jag satt och tänkte på det hon faktiskt sagt om mig. Men en del förtjänade jag säkerligen under den tiden men du vet INGET om mig. Jag kan bara glädja mig med att jag vet EXAKT vad han gjort bakom din rygg. DU vet inget och kommer säkerligen aldrig få veta. För han ångrar sig uppenbarligen.

Jag som lovade mig själv att inte sjunka så här lågt igen och bli så arg.
Jag har själv varit riktigt falsk och gjort så mycket jag ångrar. Men inte fan beter jag mig som somliga gjort.

Jag hoppas du släckte ?

Jag gjorde de, jajamensan. Mattias tyckte dock inte tvn räknades som en el förbrukning men han fick sig en omgång sen behövde vi inte diskutera det mer.
Klart vi alla ska ställa upp med detta, att så lätt en timme släcka ner?
Hur svårt kan det vara? Ni som inte gjorde detta borde helt enkelt skämmas.

Haha, en sak jag börja undra nu är om det blir babyboom om nio månader?! Tror många tog en mysig stund denna timmen bara sådär, haha!

Tre av fyra i Sverige släckte iallafall - är jag ngt nere i detta!? Jajamensan.


Mattias körde ner mig och Bob till Karlskrona idag. Jag har haft Bob i Göteborg en vecka nu och saknaden efter sin pappa blev stor, han ville hem till honom och det är väl klart? Det blev jobbigt för Bob och jag som tänkt ha en vecka till och inte skrivit upp mig på praktiken så nu är man ledig en vecka bara sådär, så jag beslöt mig för att åka hem jag också. Kan jag ta Bob lite hur jag vill.

Gud vad ensam det blev, jag sitter just nu framför tvn och tittar på "mitt stora feta gregiska bröllop". Rudina kommer nog över sen.


Ni vet att jag har perioder jag tänker mycket, jag har en sådan nu.
En sak jag börjat tänka på är hur en del människor faktiskt fungerar. Jag var med om en sak häromdagen som sårade riktigt mycket. Det var en människa i Mattias och min närvaro som på något sätt ville hävda sig för oss.
Jag tänker då, varför måste vänner sins i mellan försöka vara bättre än den ena!? Är man inte så pass bra vänner att man inte behöver "hävda" sig för att verka bättre? Tex. Mattias är en riktigt bilmissbrukare, han älskar bilar och byter ofta. Så länge som han haft sin volvo nu har han aldrig haft en bil, den har han väl ägt kanske 4 månader. När han kommer med en ny bil ska då denna "vännen" peka ner på bilen och se ner på hela saken.
Jag vet inte vad jag vill säga om detta, men jag blir så ledsen när vänner håller på sådär.

Sen vet jag att vissa personer omkring oss läser min blogg och ni är jätte välkomna att göra detta, det var lite svårt för mig att förstå hur en del av Mattias bekanta visste om vissa saker, hur kunde dem hittat min blogg? Men det fick jag nys om sen.

Just nu ser jag ut som ett vrak, jag är riktigt risig men ska la ta an mig själv och gå för att handla efter filmen.

Skriver senare, nu har jag massa tid för det.

Love Bell