13 september, 2009

.. dondagen med stort D.

.. donat som bara den, i mina skåp till och med, rensat papper och satt in dem för tillbehörande årgång på pärmarna - 07,08,09 varsitt papper i varsin pärm!
Det är inte dåligt ni, höll på en timme med alla saker jag hade in under min tv bänk, en mängder roliga saker, nu står allt eller ligger i ordning.

Mattias har fått upp skötbordet på väggen på toaletten och fixat lite så nu ska vi ta de lungt, ska hämta Bob nu! Wiiiih, så härligt. Vi kommer ha massa egentid han och jag då Mattias kommer befinna sig i göteborg nu veckan ut sen kommer gänget igen till helgen tror jag, men jag och Bob klarar oss fintfint hemma själva, oj som vi myser på.

Vi vart ut idag till blomsterlandet, el giganten och Ica - vi inhandlade, ljus (nu till höstmyset) samt en USB till kameran och käk för veckan då jag inte pallar gå med kassar från hemköp hela tiden, drygt så nu veckohandlade jag de som behövs.

Mattias - tack för all hjälp helt jävla ovärderligt, förstår inte hur jag kunnat haft sådan tur.

Myssöndag nästa.

dona-dag

En mysig dag igår med lite lampinköp (kartell lampan från homecompany, samt 2 stycken fönsterlampor till köket från ljusexperten), en titt in till Linda på Breeze och en härlig matbit från Montmatre - perfekt! Kalle vart inte sen med att komma upp och hälsa på en stund för att prata lite skit med oss, riktigt trevligt.

Idag har vi "monterar-dag" skötbordet ska upp och lite saker ska göras om på toalleten sen ska vi mest fixa omkring, ska till babyproffsen med tror jag och kolla lite samt Mio möbler?

När vi hållt på igår med att få saker på plats och gjort om lite här och där så upptäckte jag att mina stolar från IKEA går fetbort nu, jag har ett mönstrat tyg på dem och det stör mig för mycket så jag ska komma på något annat samt att jag ska förbi blomsterlandet för att inhandla nya krukor och blomster till fönstrerna, har platsblommor - haha. Men det har varit så praktiskt nu när man farit som man gjort.

Undra om jag får Bob i eftermiddag eller om jag ska hämta honom i morgon efter dagis.
Funderar på att "låsa" min blogg, måste kunna skriva mer saker som andra inte har att göra med som jag vet vilka jag delar med mig de till men säger till när det blir aktuellt.