13 juni, 2010

4:e tanden !


Ja, då var 4:e tanden här, hon är så fin med sina framtänder fast dem syns inte så mycket än. Min fina tjej, hon gör kryp moves nu också ... ställer sig på alla fyra och gungar för att sen bli vansinnig av att hon inte kommer frma?! Så hon kör rull metoden, rullar sig fram helt enkelt.
Idag vart vi ut och gick runt bastasjö med barnen minus Bob som Johan tog igår, dem skulle ha besök från Malmö med barn så Bob ville vara med. Men som sagt, vi drog 4km slingan och myggen bara älskade alla förrutom mig, jag har aldrig haft myggor omkring mig ... dem gillar inte mig och inte jag dem och dem känner väl mitt hat? Haha ..
Efter promenaden hämtade vi Bob och han samt Edvin ville dra till badhuset, som om vi inte rört oss nog? Men till badhuset blev de och Milla som vanligt älska de och grabbarna också, så mysigt. Hon hade nog saknat det en del för hon plaskade och hade sig i ett, nu är Isabell trött kan jag lova - sköna söndagar i all ära.
Nu är de söndagsmiddag på g med kock Mattias och jag tvättar och bloggar lite.
Jobb imorgon som vanligt, Bob ska till sin pappa och vardagen forsätter i sin glans som vanligt.
BTW, såg en film igår - "Precious", fyfan vilken film - hemsk och otäck men de är verkligeheten och vardagsmat för många, blev så tagen. Oprah har rekomenderat den bla.
Ha en trevlig söndag!