12 maj, 2009

"Jag saknar dig så jag nästan dör"

En hel dag på jobb igen, det blev lika snygga naglar som vanligt. Snart, väldigt snart (fredag) är det examen. Vi diskuterade provet mm, snacka om att man blir nervös. Det kommer bli tufft att sitta där men det kommer bli riktigt roligt om man klarar detta, det är klart jag gör men nu vill jag ha massa pepp av er läsare, heja på mig!






Jag är riktigt tacksam för alla kommentarer ang bloggen om min son. Han är världens finaste så att hitta ord för honom är inte så svårt men ibland känns de som de inte finns tillräckligt med ord för att beskriva HUR underbart det är, då blir de knepigare.

Efter skolan gick jag och gjorde om mitt syntest, de andra jag gjort var äldre än två månader och det gick inte vägverkets regler för körkorts tillstånd med på så jag gjorde ett nytt - väldigt märkligt att enligt honom behöver jag inte glasögon? Då börja man fundera om de är så att till och med denna branch gör allt för att tjäna pengar?
Jag klarade syntestet och ska nu in med allt på brevlådan och sen är det bara att börja IGEN !!

Efter en lyckad shopping på Body Shop där jag inhandla doftoljor samt bodylotion mm i cocos doft slutade min shopping med massor från Gina, dem har så bra basplagg. Gick givetvis om min lilla Amanda på Bianco. Hon stod bakom disken och pysslade med något.

- Upp med händerna!
Hon flög upp och skrek rakt ut !!
- Fyfaaaaaaaan vad du skräms!!!
Jag skämdes faktiskt efter och bad om ursäkt ! Stackars Amanda.

Efter en pratstund med henne drog vi oss till Ica för att inhandla massa kycklingklubbor som jag senare gjorde med kesoröra, dvs keso, rödlök och tomat med solrosfrön - prefekt och underbart gott. Bra för dig som vill snåla med kalorier, nu vill inte jag det utan det är så förbannat gott så jag kan gotta mig bra i de ibland.
Jag köpte även små periskor, kanske en sådär 7 st som jag bokstavligen vräkte i mig, så sött och gott - beroende!

Fick en härlig pratstund med Bob också. Talade om att jag saknade honom jätte mycket och att jag snart äntligen få se honom.
- Mamma, jag saknar dig så mycket så jag nästan dör !
Aaaaaaah naaaaaaweeee !!
Efter det samtalet kan jag överleva veckan ialf!

Nu är det Desperata Hemma fruar, looooovely !!
Plugg efter det, sen sova en god natts sömns, hoppas jag !







Allt ska in i huvudet på mig. alla delar ner ser ska jag kunna på latin och en heeeel deeeeel papper till ! Men de går in mer och mer.
Syns i morgon !
Ps.Vet ni en sak!? Otroheten har ökat, förut ägde män på de. Det visade sig att män var mer otrogna än kvinnor, men nu ligger vi lika! Sjukligt!