18 juli, 2009

v. 23

v .23
Nu kan man verkligen säga att jag fått in att jag ska få ett mirakel till. Nu går man och kollar babykläder med flit och sitter och dagdrömmer om framtiden, tänker på hur spjälsängen ska vara med dess bäddning och hur allt måste vara perfekt innan lillskatt kommer.
Lillskatt för övrigt gör sig minsann hörd det rör sig där inne ordentligt och hickan ska vi inte tala om.
Det som nu är inköpt är Lexington bäddsett, babybjörn bärsele i cerise och den ska även inhandlas i svart för Mattias vill ha den i svart (onödigt) ett par babyskor och en dekoration för väggen som jag tänkte ha vid spjälsängen. I veckan som kommer, kommer vagnen beställas och dess tillbehör.
Syskonen pratar otroligt mycket om bebis i takt med att jag växer, på kvällarna samlas vi och pratar om hur det ska bli. Bob har väldigt mycket tankar om att lillskatt ska komma. Än så länge har jag bara gått upp ett kg, så detta måste jag ta med barnmorskan om två veckor men jag var likadan med Bob, såg riktigt illa ut efter förlossningen - rasade ju i vikt! Du är saknad lillskatt, nyfikenheten är olidlig.



För övrigt så vart vi till Kungsmässan idag med barnen. Faktiskt Mattias idé men han känner ju mig, haha! Vi kollade efter Lexington överkast med kuddar men det fanns flera färger så valet blev inte lätt vi kollade lite babykläder och så också, hittade massa fint från GANT! Mattias och jag är barnlediga v 31 så då ska vi ge oss ut på rejäl shopping.
Vi avslutade kvällen för Bob med film "Resan till jordens medelpunkt" och den var riktig omtyckt av oss vuxna samt barn. Han sover riktigt fint nu, han är så mysig. Barnen badar i poolen och vi funderar över framtiden.
Gokväll!