22 oktober, 2009

Lillskatt och jag ! ;)


Vi hör ihop vi, haha ! Lika sega fast endå inte på något sätt. Idag kom vi upp, japp halv åtta var jag uppe för att bege mig med buss in till göteborgs city skulle ju träffa min frisör igen och fika med en vän, sagt och gjort. Kan tala om att på bussen ville jag sova men hade allt för livlig bebis i magen.

Hos frisören gjorde vi en förlägning på framhåret så nu ligger jag inne med en riktigt page, jäkligt nöjd för nu blir det mer "liv" i håret!


Sen blev det fika, massor med fika och mängder prat om allt och inget faktiskt. Mattias slutade jobbet och vi stack för att hämta rolls roycen, dvs vagnen!! ;) dock hade de blivit fel beställning av hjul, inte alls dem vi skulle ha så dem kommer om någon vecka på nytt. Vi införskaffde henne en åkpåse från Elodie Details i svart plysch, riktigt häftigt !




Hemma, barnen har vi kört till halloween fest och nu ska jag njuta av tystnaden !



Wallanders nya sågs igår - "Prästen", klockren som alltid men gillar nog fanken "Johan Falk" filmerna mer.

Imorgon, karlskrona och mot mammas 50 års fest!

Snarast kommer jag med bild på magen och nya frisyren ber om ursäkt för förseningarna sen tackar jag enormt för alla fina kommentarer efter besöket på förlossningen igår, idag är lillskatt på topp igen. Min toka!! ;)
LOVE

Dumma lillskatt !

- Speciall förlossningen Östra det är Kicki
- Hej mitt namn är Isabell och jag fick min vaccination i måndags och sen dess tycker jag att hon har blivit slö i magen eller så sover hon mer men idag så har hon knappt rört sig och jag undrar lite hur de är med vaccin och bebisar?
- Du får komma direkt
- Men hon kanske bara sover ju? Väldigt djupt?
- Men kom till oss så får vi se.

Tusen tankar i huvudet, lillskatt rör sig inte en enda gång under eftermiddagen/kvällen efter puffar, kallt vatten osv osv så därav jag ringde och hon rör sig inte i bilen på väg upp och jag känner hur strupen inte får luft av rädsla.

Väl där inne blir vi mottagna nästan direkt och på med ctg, hon frågar oss olika frågor och snart berättar hon att det varit en kvinna där tidigare idag som hade haft påverkade fosterljud efter sin spruta, rädlsan kom ifatt mig totalt - hon letar efter lillskatts hjärtljud och de känns som evigheter och till slut hittar hon dem !! =D en lyckligare Isabell får ni leta efter och samt en sådan pappa också, oj vilken lättnad. Det bankar på fint under dem 20 min jag hade de på mig och sen ville läkaren göra ett UL, sagt och gjort hon visar mig lillskatts huvudomfång, vattenmängd och benstomme samt att lillskatt hade mkt hår !!! Hon hade en del så läkaren såg de på UL !! Tro ni jag är ngt nyfiken nu då? En perfekt bebis bebis, en glad mamma och pappa lämnar i lugnan ro sjukhuset och somnar gott.

Dumma lillskatt, skrämma livet ur oss så.

OCH VAD i helsikefyr gör jag uppe kl 07:30 ? Jo jag är pigg som bara den och ska med en buss runt 09 tiden och kan inte somna om, så uppe är jag.
Frisör idag, hämta vagn och dona !! ;)

LOVE