20 juli, 2010

7:e tanden!


7:e tanden upptäcktes nu vid matbordet tand "5" - trodde fasktiskt de skulle lugnat sig men icke. Där av allt gnäll idag.

Tokbus!


Så här hittade vi Milla igår (bilden), så nu sänker vi sängens botten till nederst. Visst att det var supermys att hitta henne ståendes om inte komiskt men hon kunde ramlat och de skar till i hela mig när jag såg det! Dem gör så plötsliga saker.
Imorse drog Bob till farmor och farfar (vi lovade dem en vecka med Bob och de blev tyvärr min) dessutom följde Edvin med, dem skulle bada och greja. Mycket roligare än att vara med mig och Milla, jag hade en heldag med Milla idag. Hon var inte i form och väldigt gnällig dessutom ville jag ha henne, jag saknar henne jättemycket och känner att det är mer jobb än barn och det försöker jag ändra på så mycket som möjligt!
Idag har jag rensat allt vad leksaker heter, kastat, soterat i lådor och dammat, dammsugit och donat omkring i Bobs rum. Nu är de färdigt för flytt. Jag fortsatte städningen ut mot hela lägenheten och fick den relativt i form inför flytt.
Jag bara älskar min Electrolux dammsugare, har 2 st en handdamssugare och en stor vanlig och den hand är så praktisk, om Milla smulat, till soffan osv. Den räddar många dryga situationer. Det var någon som kommenterade att dem var dåliga men jag har inte den erfarenheten.
Efter städning och en gnällig Milla drog jag på mig dojorna och drog ut för en powerwalk, svettig som en gris sitter jag med en tokglad Melanie, ett fint hem (trots flytt) och rensat huvud och känner mig jätte duktig.
Gokväll!