26 juni, 2010

Melanie 7 månader

Min lilla midsommar tjej är 7 månader idag! Tänkte köra en uppdatering, hon väger säkerligen över 7 kg nu, stora tjejen. 5 tänder har ploppat fram och fler kommer de, klädstorlek 62 är vad hon kan han nu.
Visst är hon stor? Krypövning går galant, upp med bakbenen, upp med armanarna sen vannsinneutbrott för att hon inte kommer framåt! De värsta är när hon ligger på golvet och ser något en bit längre fram som hon absolut vill ha så är de inte roligt att vara Melanie .. som hon bökar sig fram.
Hon är envis, som en åsna .. de har hon tydligen från mig? Om hon inte kommer fram krypandes så rullar hon, går galant det också.
Mamma är något hon allt mer försöker ljuda fram .. men behöver inte alls vara det i och för sig.
Men de är kul att lyssna på.
I morse hade vi en fruktansvärt härlig morgon med henne, hon låg mellan oss och rullade, skrattade och hade sig och vi busade upp henne till fullt bus ! Det är sådan man aldrig glömmer, dem här stunderna med henne - så dyrbara så underbara!

Midsommar igår firades hos mamma med syster och familj, lugnt, avkopplat och nyktert. Vi körde senare hem på sent kväll och Milla kunde inte vara mer nöjd. En midsommar utan regn DESSUTOM när hände de senast ?
Jag kunde inte ha en skönare Midsommar med tanke på hur trött jag är just nu, mkt jobb och mkt efter lövmarknaden så jag är totalnöjd.

Självklart kommer tankarna kring olyckan - 3år sen nu jag var med i den dödsolyckan, fort gick det.

Lägenheten ser ut som ett bombnedslag, de jag frågar jag mig hela tiden är hur jag lyckas? Hur lyckas jag och lillskatt att stöka till de så här för Mattias har inte med detta att göra, de kan jag lova er. Vi tjejer vi kan vi!
Men jag tror vi ges oss ut till bastasjö och är där istället för att städa!


Love

Saknar Bob så in i .. !!