09 mars, 2009

Dermalogica !


Det vart en lång dag idag, det är måndagar alltid. Idag har vi lagt akryl på varandra och jag blev inte sådär jätte nöjd kanske.
Helgen var underbar som vanligt, för den spenderades med min underbara fina söta goa son. Han var så glad över att vara hos mamma och vi hade det riktigt mysigt. Han vill vara nära hela tiden och hålla mamma i handen, helst somna på mig också.

Jag kan inget annat än lämna han till sin pappa med riktigt tungt hjärta sen. Men han har det bra där och Bob mår jätte bra hos sin pappa.

Jag hann med att träffa Maria med en flaska vin och bara snacka loss.

Dagen efter var Rudina upp och käkade Tacos med oss, riktigt mysigt. Linda från jobb var också upp en snabb för att hämtas hennes sambos klocka vi fixat här i Göteborg som han så gärna ville ha, en JetSet!

Annars shoppade vi loss till Mattias barn idag, mängder kläder, skor och väskor. Det behövde uppdateras lite. Mattias fick också paketet från Nelly som jag beställt med en t-shirt samt mössa - jävla hett!

Annars är KaffeLatte riktigt gott med Hasselnöt så det köpte jag en flaska för att själv kunna göra! Gott!
Sen inhandlade jag mer krämer som jag är totalt beroende av -Dermalogica, det finns fan inte bättre hudprodukter! Mattias använder dem också och dem funkar riktigt bra på honom.








Läppen nu, het ju !





LOVE
Bob, mammas hade aldrig haft det så underbart utan dig ! <3






Nya jenas från Zara och keps från Breeze Karlskrona