24 augusti, 2010

Tärna på lördag!



Bröllopsyra, en vän har gift sig dock var inte jag med på de bröllopet man jag ringde och bölade henne i örat idag efter att sett bilderna på henne blogg, riktigt fint bröllop och den klänningen!
Ja en annan ska vara tärna på lördag på min väns Nathalies bröllop, om jag bölade för ett bröllop jag inte ens var på hur blir de nu då?
Nästa vecka är de igång igen då gifter sig Linda.



De är inte lite tankar i huvudet nu, massa att göra inför Nathalies bröllop.
Fredag ska jag till frisören, antingen åker håret av och klipper mig som tänkt innan men då satte jag in hårförläng istället, snacka om ångest .. haha! Men nu får vi se hur håret ser ut utan allt löshår!
Jag är lite av beroende också så de gör ju inte saken lättare, av löshår allså!
Vi åker till Göteborg fredag morgon och då är det ett inbokat möte med leverantören REPLAY footwear som går jätte bra i våran butik, så nu ska vi kolla över kommande kollektioner i varberg, ligger ju på vägen sen förbi KNOKK klockorna vi har för att sen ta mig till frisören och efter de ut och jaga skor .. sen blir de massa förberedelser inför bröllopet på lördagen.


Idag har jag gjort massa ärrende inför att vi åker, en annan åker ju vidare till sthlm på sön, varför får ni inte vet nu, de kommer och de kommer ha mängder fördelar mig och min fam - hur jag vill ha det.
Jag kommer berätta allt sen.




Kommande brudparet !!