20 augusti, 2009

TACK UNDERBARA!

För era peppisar, jag måste lägga upp dem på bloggen när jag orkar gå igenom allesammans, men jag läser dem och som de är nu är detta guld värt från er !! Jag trodde inte det fanns så mycket goda människor omkring mig!!

Tack för all pepp på facebook också, alla visar sin oro och omtanke.
Tack för alla sms, det är sjukt uppiggande när man ligger där med dropp, dem mest oväntade hör av sig. Jätte roligt.
Tack min vänner som ringer dagligen för att kolla läget, älska !!

Man kan tro att jag är döende, haha men när man mår dåligt (för detta tar enormt) så blir man så lycklig.

Vila !

Usch, det tar verkligen STENHÅRT på kroppen att få in alla dessa vätskor på så kort tid, min kropp visade idag att det fick vara nog, jag svimmade en kort stund.
Jag är helt matt och har värkar samt sover om varannat.

Det blir bara till att andas och ta de riktigt lungt idag.

Jag saknar min Bob så de gör ont i hela mig, pratade med han för en stund sedan. Helt färdig efter en lång dag på dagis, han är ju inte riktigt van ännu.
Mitt älskade lilla barn. Mamma älskar älskar älskar diiiig!!

Då var det dags igen ..

Kan ha haft en av världens mysigaste kväll igår i form av kärlek och bio samt mängder mys.

Igår kom Mattias och hämtade upp mig efter sitt jobb och vi drog först för att göra lite ärrenden och sen iväg på bio där vi valde att se "sommaren med Göran" och jag ångrar mig inte - sjukt rolig!! Innan bion åt vi på restaurang, väldigt gott.

Jag var riktigt trött när vi sen kom hem, herregud och sammandragningar till månen och upp som jag också haft riktigt rejäla under dagen.

Idag är det tillbaka till östra för att få mer injektioner, riktigt drygt. Jag blir helt lam efter, får se om vi inhandlar sängen idag till bebis också om man orkar något överhuvudet taget.

Syns i eftermiddag.