13 november, 2008

MAC - inget för mig!

Det finns ett sätt att bli väldigt brun på och mer hälsosamt än solarium - melanotan! 
Du blir brunare och kåtare och hungerkänslan försvinner. Självklart kommer det mängder tankar om bieffekter till direkt! Dem är dock inte upptäckta ännu och melanotan är nu känt sen ett/två år tillbaka! 
Du sätter en spruta själv och för det in ämnet/vätskan in till huden. Läkemedlet är inte godkänt i Sverige men dock inte förbjudet att använda.

Jag ska testa detta tänkte jag! Jag ska skicka efter det i morgon efter att läst massor med fakta om det på internet. Får se om det funkar!
Jag är ute efter att bli brun utan UV strålar - för det tar skada ! Dem andra effekterna melanotan har är ju bara till en fördel!
Jag tänkte ta en för och efter bild när jag ska starta mitt lilla projekt. 

Idag vart jag ut för att hitta stövlar , sent ute som jag var gick det inte bra. Men fick syn på ett par vid stängning som jag ska kolla nogare efter i morgon. Inhandlade lite annat viktigt - haha om du frågar mig!

Bob fick i all hast en ny vagn med. Så trött på hans stora Emmaljunga Scooter. Så han fick en supercool ny gul enkel sitt sulky från carena som även går att fälla ner då han vill sova. Jag tänkte för färd från och till dagis trötta dagar och längre promenader i städer osv. 
Det är mer en "bra-och-ha-vagn" ! 
Bob är för stor för vagn men ibland är det skönt att ha en även till hans små trötta ben.

Min lille pojk har varierat i sitt mående nu igen. Hos Johan nu har han varit pigg som en lärka sen så fort jag tar över han kommer hostan och varma pannan. Pratat med barnmorska och det kan bero på sömnbrist eller ett virus som inte vill ge sig eller så är Bobs kropp behov av feber av någon annan anledning.
Han vart trött i slutet av kvällen och fick ett litet utbrott som vi sen pratade oss ut och la oss med ett leende på läpparna.
Han är annars pigg och glad och vill pussas mycket och kramas, äter bra också och vill leka.

Bob fick ett jätte lego för ett par hundralappar nu häromdagen så han har lite att göra på dagarna nu när vi är inne såhär - slutade med att jag fick bygga ihop den där dinosaurie legot, men fan vad kul du är! 

Mina UGG skor har gått sönder - så illa! Ska lämna in dem till skomakare nu i nästa vecka. Usch är så ledsen för de. Men dem går förhoppningsvis att laga. 


Som många vet använder jag Mac - fyfanjävlaskitdator! Jag verkligen hatar att jobba med Mac och det kan nog vara bland det jobbigaste att förstå sig på förrutom en idiot till människa som kan lätt gämföras med en riktigt dryg Mac data! För dem är lika envetna, dryga och rätt så fula bägge två - nä macen är snyggare! Men som sagt vilket jag gjort med "han" och Mac är iallafall att ge dem är chans men det slutade med totalt kaos och inre faktan - jag föll inte för skiten!
Haha! 

O du N kommer inte tro mig men jag som har så jävla svårt att hitta skor - börja få lätt för det och det kan bero på att jag hittat min favorit skoaffär - BIANKO! Har verkligen alla sorts balla skor och det passar mig perfekt. Synd bara att man har så jävla stora fötter, ska operera dem med - ja varför inte ? 
Ne det ska jag verkligen inte!


Med ett leende på läpparna och en snarkande son och en ny tur för jakten på en lyckad scenkväll på fredag lägger jag mig nu!

I morgon kommer åter en dag med min underbara son!