27 mars, 2010

Earth hour !

Hoppas verkligen läsare att ni ställde upp på detta!!
Ni vet vad jag tycker och de är ett bra sätt för en stund verkligen hjälp till!

"Louise Alexandra Håkansson Vad vissa är rubbade! Om vi på något billigare sett kan förändra världen än att släcka alla lampor så är det de vi ska göra! Sluta vara så nonchalanta och häftiga och stå upp för världen!!"

Jag håller verkligen med !

Varit på Modemässan !

Nu har jag precis kommit hem från Modemässan där jag hade en dansgrupp, "spider" som dem heter som dansade i mina kläder ! ;) Det var såååå jäkla lyckat, riktigt GRYMT !! Jag bara älskade min show eller deras och är super nöjd.
Tack "Spider" för ert grymma uppträdande.

Min pappa vart här ida på förmiddagen, de är väl konstigt att han alltid ska komma så tidigt när han väl kommer hit? Det var i vilket fall som helst så trevligt och barnen fick påskägg och Melanie en body, tack så mkt.
Efter de blev de jobb och jag kom väl i rättans tid - Linda hade massor med kunder i butiken och de var bara att ställa sig och jobba, efter jobb var de då dags för modevisningen.

Nu är jag hemma, Melanie sover - hon har för övrigt börjat greppa sina fötter nu, såååå super sött! En kycklingsallad är nertryckt och nu står en film för spelning, kan tala om att jag fortfarande kollar på massor med filmer, hyr minst - MINST 3 per vecka. De är en skön avkoppling efter jobb.
Men jag orkar bara inte blogga upp om alla men kan säg att jag inte missar nyheterna på hemmakväll, stamkund och vän med alla i personalen - haha.

Nu donar jag med tvätt, har tvättid i morgon men redan börjat nu .. skönt och ha söndagen ledig, har lite smått göra men annars så är de ledigt som gäller. Fint väder kommer resultera i promenad.

Tack för besöket idag Bob som är hos sin pappa men han kom förbi för att träffa morfar.

Love