04 augusti, 2009

Nutri color cream !


Är att rekomendera, fan vilken bra hårinpackning. Det ger glans och en skyddande effekt !
Obs, ta på handskarna innehåller färgpigment där av väljer man flaska efter hårfärg!

Fatboy

Jag har alltid varit riktigt glad för deras sittsäckar och nu är det dags att köpa loss en, pojkarna vill också ha men det får bli senare.
Jag vill ha en och amma i - jag tycker dem är riktigt bekväma! Men, vilken av dem? Jag funderar på två av dem i marimekko, den svartvita blom eller den rödsvartvita i mönster eller en naturell vit!? Jag är rädd att man kanske tröttnar på marimekko!?
Detta var inte lätt, grabbarna får en i helfärg till sina rum sen. Dem är oslagsbara, jättesköna!
Jag gick in till stan innan för och köpa mig ett tillfälligt shampoo, jag insåg rätt snart att jag verkligen ser ut som ett lik haha så jag skyndade in och skyndade ut och gick raskt hem, då slår också foglossningen till !! =(
Jag ska snart bege mig för att träffa Louise så nu måste jag in i duschen för jag har verkligen inte fått något vettigt gjort idag!
Ses ikväll eller i morgon !

Lollohäng !

Igår hängde man runt med Tesse på stan som för övrigt är grön efter ett klorinbad i bassäng, haha jag skrattade åt henne men sen vart det inte så roligt längre när man ser hennes frustation! Vi hittade shampoo åt henne iallafall som ska ta bort det och vi får hoppas att det hjälper för gröna slingor kan aldrig vara kul att gå med!
Jag hittade inte mitt shampoo och det gör mig sne, jag brukar Joinco och det fanns inte på cookie&I så jag får köpa det i Göteborg, nu får jag använda det jag har hemma och göra inpackning efter annars reder sig aldrig håret!

Jag hittade almenacka ialf som jag var ute efter och svarta ljus till mina ljusstakar sen vart det inte så mycket mer av den dagen, orkar ju inget alls med den stora magen eller stor och stor men det tar på krafterna. Vi fikade och hängde hos Tesse ett tag. Sen satt jag i telefon i stortsett hela kvällen, haha! ;) Det är segt att vara ensam, men snart är det över då kommer tokBob hem på onsdag!

Idag blir det lollohäng och nu måste jag in och duscha!