09 november, 2009

lite ditt o datt ..





Igår kom tokBob hem, han ville hem redan igår och inte är jag ledsen för det, blev så mysigt när han äntligen myste med mig i soffan innan läggdags. Han ville inte direkt vara med på foton utan löjlade sig mest.
Nu sitter han brevid mig och myser än mer innan farmor kommer med kompisen Melvin som ska med Bob och leka idag - istället för dagis, helt ok för Bob !
Imorgon är de vaccinet som gäller och Bob är så orörd man bara kan bli .. än ! ;)




Jag pysslade med att få upp dessa tre hjärtat ovanför lillskatts säng häromkvällen och om du klickar upp bilden får du se resultatet.
Dem nyinköpta lyktorna tar plats på hyllan ovanför sängen.
Igår under dagen vart vi till MIO möbler men fann inget speciellt utan kollade mest lite. Men efter att jag kommit hem och sätter mig med deras nya katalog finner jag otroligt snygga textiler. Jag vill ha ett nytt överkast till sängen samt prydnadskuddar och tror jag funnit de så nu måste jag om MIO för att kolla närmare på detta, sen ska väl sovrummet vara klart efter att en taklampa också funnit sig på plats - då tar jag kort! ;)
För de är en sak ni verkligen tjatar om, kort på lägenheten och jag kan inte klandra er men jag vill ta dem när jag är nöjd, hahaha.
I morgon blir det Göteborg och Bob hänger med, super. Vi har en del att klara ut i veckan, här händer det grejer.
Blir nog en fika sen ..
Seeeeya! <3