18 maj, 2009

Vi gör det vi är bäst på !

Vi är inne ifrån regnvädret ute och myser sönder oss med, film och tv samt massa gott, vi beslöt oss efter Bobs ännu en gång städryck till högbamse musik att vi skulle spela memory - helt sjukt vad han är grym på det! Han vinner nästan hela tiden. Nu har jag slutat spela "snällt" för han är så grym att han kör sitt race och vinner med eller utan mitt "snälla" spel!

Vi har nu ätit och jag har styrt med massa viktiga samtal också, alla dem här telefonköerna kan göra mig sjuk men jag har haft visst flyt idag !

Igår hade jag Louise här en stund, vi la oss i soffan och snackade om allt och inget, som vi alltid gör, jag fick ljuvdoftande massageolja och badolja av henne och David - tack ! Av Rudina som var här tidigare på dagen fick jag ett jätte fint armband från SNÖ, superfina saker. Tack så mycket tjejer och tack för att ni kom!

En annan ska väl försöka städa iordning lite eller så skiter jag i det och myser än mer med Bob, jag har lite jag egentligen borde gå och handla och sådär men det kan jag ta i morgon.

Love